Jovana Jeremić i Dalila Dragojević drugarice su još od kada su obe bile deo rijaliti programa “Parovi”, a sada su se ponovo srele i progovorile o druženju.

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević nedavno je dobila otkaz na jednoj televiziji i postala voditeljka na Red televiziji.

Dalila i njena koleginica ugostile su voditeljku Jovanu Jeremić, a zatim su pozirale zajedno, skockane u haljinama, maksimalno doterane, sređene i raspoložene.

Jovana Jeremić jedna je od prvih gošća kod Dalile u programu, a jednom prilikom i sama je istakla koliko zapravo voli Dragojevićku i da je čač prisustvovala i njenom venčanju sa Dejanom Dragojevićem.

– Ja Dalilu jako dobro poznajem, prisustvovala sam i njenom venčanju. Igrom slučaja me je život stalno povezivao sa njom. Štagod da ljudi misle o Dalili, ta devojka ima nešto što ja volim. Subjektivna sam kad je Dalila u pitanju – izjavila je Jovana tokom trajanja “Zadruge 5”, kada je Dalila prevarila svog tadašnjeg supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Podsetimo, Dalila Dragojević se osvrnula nedavno na propali brak sa Dejanom Dragojevićem nakon njene javne prevare, te je otkrila kako sada gleda na njega i na sve što su prošli.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Ja ću svoje postupke braniti, ali i svog bivšeg supruga. Ja jesam njega povredila, i to je istina. Braniću ja pet godina koje sam provela sa njim, on jeste bio savršen muž, i neću da lažem, neću da se foliram. Nedostaje mi život koji smo imali zajedno i taj momenat kada uđem u našu kuću. Taj život mi nedostaje – rekla je Dalila u emisiji Sanje Marinković


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Danas svadba Ivana Marinkovića! Mladenci se spremaju, ovako izgleda mlada

sledeća vest

Originalni tekst