Voditelj i novinar Jovan Memedović spada u omiljena TV lica i, svakako, miljenika ženskog dela publike.

Jovan Memedović miljenik je gledateljki
Jovan Memedović miljenik je gledateljkifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovan Memedović je poznat kao veliki profesionalac, koji ne priča o privatnom životu i ne komentariše svoj status jednog od najatraktivnijih muškaraca na malim ekranima, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama – i u toj oblasti mu je malo ko ravan.


Zato nije iznenađujuće što je mnogo pažnje privukla njegova fotografija iz mladosti, koja ne nedavno osvanula na Instagramu.

U pitanju je crno-beli porteret iz vremena dok je još bio student, a na njemu vidimo voditelja u kratkom šortsu i sportskoj jakni, kako sedi na ogradi, noseći veliki ranac za planinarenje.


Uz tek poneku boru, rekli bismo da se Jovan Memedović nije mnogo promenio, a ova njegova stara fotografija pokazuje da je lako mogao da se bavi i modelingom, samo da je želeo…


Memedović je, kao što smo pomenuli, neko ko ceni svoju privatnost i ne priča o njoj javno, pa se o njegovom životu daleko od kamera ne zna mnogo.


Koliko je poznato, više nije u braku, budući da se 2014. godine. On je godinama bio oženjen Mirjanom, s kojom ima sina Uroša i ćerku Mašu.

Nedavno je voditelj na jednom gradskom događaju bio u društvu producentkinje Snežane, a mediji su tvrdili da između njih postoji nešto više, što Memedović nije potvrdio niti je pronađen dokaz za ove navode.

Još fotografija Jovana Memedovića pogledajte u galeriji.

Originalni tekst