Darko Lazić nedavno se podvrgao estetskoj korekciji zatezanja viška kože koja mu je ostala nakon što je naglo izgubio veliki broj kilograma. Posle intervencije pevaču se pogoršalo stanje, te je ponovo završio u bolnici.

Folker je morao da miruje kako ne bi došlo enact komplikacija, što on nije ispoštovao, te je zbog toga došlo enact krvarenja, pa je hitno primljen ponovo u bolnicu. Nakon izlaska mu je naređeno da mora strogo mirovati, da ne bi došlo enact većih komplikacija.

ATA Images

Darko Lazić

Pevač je zbog svog zdravstvenog stanja morao otkazati sve sve nastupe, a sada se putem lajva na Instagramu oglasio i otkrio sve detalje o svom zdravstvenom stanju. 

– Pričaju da sam drogiran i pijan, nije došao na nastup. Ja ustao u 8 jutros, spremio doručak, poljubio ženu. Najlakše je za meni izmisliti priče – pričao je Darko u lajvu, koji je onda pokazao i ranu od operacije.

Instagram printscreen/darkolazicofficial

Darko Lazić pokazao ranu

– Danas vadim drenove, još 10 dana mirovanja. Viša sila je u pitanju. Još uvek krvarim. Moram da mirujem ako želite da pevam narednih 10 godina. Zbog dve, tri svirke neću sebi da upropastim život – odgovorio je folker fanovima na pitanje kada će se vratiti poslu.

Lazića je u kolima vozila supruga Katarina, a neki su pomislili da je u društvu neke nove žene, što je pevač demantovao.

– Kakva klinka, ovo je moja žena. Starija je od mene, stara kao biblija. Ljudi, prošetajte i za mene danas, ja ne mogu da izlazim napolje, a tako je lepo vreme – završio je on.

Instagram printscreen/darkolazicofficial

Darko Lazić

Darko se ovim povodom oglašavao iz bolnice i govorio o zdravstvenom stanju.

– Operisao sam stomak. Ne mogu da pevam pući će mi konci. Oporavak ide dobro. Biće sve kako treba. Ljubav je lek za sve. Ovo moje će da zaraste kao kvasac. Moram da primim još jednu terapiju. Rano ustajem da primim još jednu terapiju. Stiže doktor – govorio je Darko Lazić tada, koji je morao da otkaže nastupe u narednom periodu.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst