NA Vimbldonu se dogodilo još jedno veliko iznenađenje. Već posle prvog kola kući ide 17. teniser sveta Feliks Ože-Alijasim koji je izgubio od Tanasija Kokinakisa sa 4:6, 5:7, 7:6(9), 6:4, 6:4.

ЈОШ ЈЕДНО ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА ВИМБЛДОНУ: Учешће у првом колу завршио 17. тенисер света

Foto: Profimedia

Ovaj meč počeo je u utorak, ali završen je u sredu. A posle prvog dana ništa nije slutilo da će Kanađanin biti eliminisan na samom startu turnira.

Imao je 23-godišnjak prednost od 2:0 u setovima i veliku priliku da meč reši već u narednom, ali je u taj-brejku trećeg segmenta propustio čak četiri meč lopte (jednu na svoj servis).

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Od tada kao da je sve krenulo nizbrdo za Ože-Alijasima. Dozvolio je Australijancu da napravi veliki preokret i trijumfuje posle četiri i po sata igre.

Kanađaninu je i dalje četvrtfinale najbolji rezultat do kog je došao na Vimbldonu. On je to uspeo da uradi 2021. godine.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Što se Kokinakisa tiče on će u drugom kolu odmeriti snage sa Lukom Pujom koji je takođe posle pet setova pobedio Lasla Đerea.

BONUS VIDEO: Novak Đoković – Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst