NIKOLA Jokić je uvek u fokusu javnosti nakon svake NBA sezone. Uvek se postavlja pitanje hoće li igrati za reprezentaciju ili će otkazati. Ove godine je prihvatio, a o prošloj je govorio Ognjen Stojaković.

ЈОКИЋУ ЈЕ БАШ ТЕШКО ПАЛО, ТО ЈЕ ОГРОМАН ПРИТИСАК: Човек који најбоље познаје Николу отворио душу

FOTO: Tanjug/AP

Zbog odluke da odbije da igra na Svetskom prvenstvu je bio na velikom udaru javnosti… Stojaković je otkrio koliko je Nikoli teško bilo što nije bio u nacionalnom timu. 

– Ja najbolje znam koliko je Nikoli teško palo što nije mogao da pomogne Srbiji na Mundobasketu. Jednostavno nije bio spreman da igra, bio je mentalno i fizički iscrpljen. I znam kako mu je bilo žao što nije sa momcima tamo. Zbog toga verujem je sada dodatno motivisan da vodi tim do uspeha – rekao je  Ognjen Stojaković, inače pomoćni trener u Denveru i reprezentaciji Srbije u razgovoru za „Denver post“.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

PROČITAJTE JOŠ: JOKIĆ JE BIO U PRAVU: Luka Dončić je u kvalifikacijama za Olimpijske igre pokazao zašto je srpski as prošlog leta propustio Mundobasket

– To je ogroman pritisak. Nikola je najbolji košarkaš na svetu i sada se od njega očekuje da bude glavni. Ljudi iz Srbije se identifikuju sa sportistima i imaju visoka očekivanja, pogotovo od reprezentacije. Taj pritisak ne oseća samo Jokić, osećaju svi igrači koji zaduže dres Srbije – objasnio je pomoćnik Majka Malouna.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Otkrio je kakva je atmosfera u taboru „orlova“ pred put na Olimpijske igre.

– Sve je sjajno. Igrači se mnogo vole i stalno provode vreme zajedno. Nije samo košarka tema. To su prijatesljki razgovori. Da, pričaju i o uspesima u sportu i takmičenju, ali je u centru pažnje prijateljsvo i uobičajen život. Sjajno se slažu – otkrio je Stojaković „Denver postu“.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst