Kako saznaje Informer, pevačica je za jedan od najskupljih hotela izdvojila 8.500 evra, za avionske karte u biznis klasi 4.300 evra, dok je za krpice svetskih brendova već spiskala 11.400 evra!

Instagram/printscreen

Jelena Karleuša

– Jelena je odsela u jednom od najluksuznijih hotela u Dubaiju (“Fajv palm džumejra”) sa uslugom ol-inkluziv, jer je želela da sa ćerkama maksimalno uživa na putovanju. Hotel ima privatnu plažu, što je Karleuši bilo veoma važno jer je želela mir. Pored toga, na raspolaganju su joj i nekoliko bazena na otvorenom, spa-centar, restorani u kojima hranu spremaju svetski poznati kuvari… Njen apartman ima veliku terasu i pogled na more – započinje priču za Informer izvor blizak pevačici.

Jelena Karleuša je za jedan od najskupljih hotela izdvojila 8.500 evra, za avionske karte u biznis klasi 4.300 evra, dok je za krpice svetskih brendova već spiskala 11.400 evra

Naš sagovornik kaže da je JK posle samo dva dana boravka u Saudijskoj Arabiji otišla u poznati šoping mol u Dubaiju i tamo spiskala 11.400 evra.

– Odmah je posetila butik omiljenog brenda “Dolče i Gabana” i kupila bodi sa ukrasnim kamenčićima za 8.950 evra. Za rukavice istog brenda sa identičnim ukrasima dala je čak 2.450 evra. Ona će ovaj skupoceni stajling obući za potrebe snimanja omota za album “Alfa”, na kom vredno radno.

Instagram/printscreen

Nije žalila pare… Jelena Karleuša

Nosi papuče od 1.700 evra

JK ne štedi novac i nosi papuče od 1.700 evra! Pevačica je nedavno objavila fotku iz lifta, a na nogama je imala papuče svetski poznate modne kuće “Luj Viton”, koje je ukombinovala sa helankama i džemperom.

Umorna

Inače, Jelena je baš zbog rada na novim pesmama odlučila da ove godine za Vaskrs otputuje, jer joj je odmor bio preko potreban.

– Nije imala snage da se bavi dekoracijom i preuređenjem doma sa prazničnim motivima, jer je umorna od rada na novom CD-u. U prethodnom periodu je često bila u studiju, pa je iscrpljena. Zato je spakovala kofere i otišla u Dubai. I Atini i Niki se dopala ideja da za raspust otputuju sa mamom u toplije krajeve, jer obe obožavaju more. A i posebno ih raduje što će Vaskrs proslaviti u drugačijem ambijentu – završava naš sagovornik.

Instagram/printscreen

Jelena ovde spava…

Tradicija


Karleuša već godina proslavlja sve velike hrišćanske praznike isključivo zbog dece.

– Iako ne slavim Vaskrs, jer sam ateista, smatram da je ovo divna tradicija, pogotovo kad je reč o deci. Uživamo u farbanju jaja i pravljenju malih poklon-vrećica za sve goste koji nam dođu u posetu. U njih stavimo najlepša jaja, malo šarene slame i čokoladnog zeku. Vaskrs je za nas dan porodičnog slavlja, dečje radosti, smeha i okupljanja. Naravno, obavezan je i turnir u razbijanju jaja – pričala je ranije pevačica.

Foto: Instagram/printscreen

Pogledaj galeriju

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst