Jelena Karleuša se već duži niz godina zalaže za zdrav načina života i ishranu baziranu na voću i povrću, bez mesa. Pop diva je više puta isticala da ne konzumira kafu, cigarete i alkohol, ali sada je ispričala da je jednom ipak popila, pa joj je nakon toga pozlilo.

Pop zvezda, Jelena Karleuša je, tokom gostovanja u jednoj emisiji, otkrila da je sa pokojnom Marinom Tucaković pila votku, a nakon samo jedne čašice, divi je pozlilo.

Foto: Zoran Sinko

 

Jelena se najpre prisetila svog učešća na tadašnjoj „Beoviziji“ i razočarenja koje je doživela na ovom festivalu:

Foto:  

 

– Na „Beoviziji“ sam dobila nula poena od svih članova žirija. Valjda im onaj nastup od pre 20 godina nije bio adekvatan i „vau“. Verovatno je bilo mnogo boljih, pa su odlučili da nemam nijedan glas. Tada sam i odlučila da se više neću takmičiti, jer su svi imali više poena od mene. To je, u najmanju ruku, bilo nelogično i nepravedno. Tada sam prvi put u životu probala votku – započela je JK, pa nastavila:

– Sećam se da sam se toliko razočarala i potresla da sam otišla iza scene posle slušanja glasanja. Bila sam u garderobi, Marina Tucaković i njena drugarica su donele flašu votke da imaju, jer su volele malo da cirkaju. Videla sam tu votku, sipala sam u neku plastičnu čašu i popila na eks. Posle pet minuta mi je jako pozlilo. To je prvi put da sam probala alkohol. Posle je bilo puno nepravde u životu, ali nikad više nisam probala alkohol.


Ceca dobila Milija na sudu! Preuzeo prava na fonograme, pevačica preko suda dobila polovinu svega!

sledeća vest

Originalni tekst