Muzička zvezda progovorila je nikad iskrenije o svojim naslednicama, koje su sada u tinejdžerskom periodu.

Jelena Karleuša istakla je da od svojih mezimica, Atine i Nike, krije loše stvari kroz koje prolazi.

S godinama su sigurno one sve svesnije. One su odavno svesne svega. Nemojte uopšte da mislite da deca već sa dve, tri godine nisu svesna – kaže Jelena i opisuje kako je znala za svađe pokojne majke Divne, kao i oca Dragana.

Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

 

Sećam svake svađe mame i tate i sećam se da čak kad su se svađali ispred mene, ja sam imala dve, tri godine i ja se sećam da je moj tata mami rekao, kad mu je rekla: „Nemoj pred detetom da mi govoriš to, sluša, gleda dete“ ili tako, a on je rekao, „Ma mala je šta, ona zna“. Ja sam sedela na podu, igrala sam se s igračkama, pravila sam se luda i sećam se moje misli, imala sam dve-tri godine kad sam rekla, oni misle da ja njih ne razumem, a ja sve razumem – izjavila je Karleuša, koja kaže da su joj deca pod pritiskom poznate majke.

Foto: Miloš Miletić

 

Deca su mali imitatori onoga što vide u porodici, u kući od majke Nika voli da komunicira, Nika je pametnica, Atina je dosta povučena, ali su oduševljene i one se dive mami. Lepo je to videti u svom detetu da te gleda sa divljenjem – objašnjava Karleuša za Kurir.


Originalni tekst