“Pijani i drogirani Bilal Brajlović pretio je da će se ubiti zbog mene”, kaže Maja Marinković. Starleta je na svom Instagramu objavila jezive poruke koje joj je poslao bivši dečko!

Ucena i manipulacija


Maja tvrdi da je sarajevski Jutjuber poludeo zato što je gostovala zajedno sa Markom Janjuševićem Janjušem u emisiji “Narod pita” i, prema njegovom mišljenju, flertovala!

Foto: ATA Images/Pexels/Aleksandar Jovanović Cile

 

“Janjuš ti šalje poruke i gledate se… Voditeljka Ivana Šopić te pita da li postoji šansa da završite večeras zajedno, a ti kažeš: ‘Pitaj njega!’ Odje*i od mene zauvek! Ja odoh sada daleko da pijem! Nikad me nećeš naći!”, napisao je Bilal Maji, a zatim počeo da je ucenjuje i pominje da će da se ubije:

“Zašto mi se ne javiš na telefon?! Ne odgovaraš mi na poruke! Jesi li sa njim? Je*eš se s njim! Jesam li to zaslužio? Toliko si me volela?! Nikom ne znaš da kažeš ‘ne’, nikog ne umeš da odbiješ! To si ti! Ubiću se sad! Idem da poginem, svega mi na svetu! Kunem se, ubiću se sad!”


Brajlović je potom nekoliko puta pokušao da dobije Marinkovićevu na telefon, ali bezuspešno. Zato je nastavio da joj besomučno piše i ljubomoriše!

“Neka te je*e Janjuš! Nisi ti kriva! Ja odoh da se ubijem! Zašto mi se ne javiš na minut?! Je l’ te nimalo nije stid?”, napisao je Maji, a zatim je izmislio da se izbo nožem i završio u bolnici:

“Oduzimaju mi mobilni telefon, u Hitnoj sam… Stomak sam sebi izbo, sje*o sve, a ti se je*eš! Umirem, ne javljaš se… Fufo najveća, droljetino, kako te je*e Jaško? Je*em ti pleme u pi*ku… Sav sam krvav na krevetu u bolnici, droljetino, dok se ti ka*aš…”.

Pošto je objavila Bilalove poruke, Maja se oglasila na Instagramu i poručila da je njen bivši običan narkoman!

Foto: Printscreen/Instagram

 

“Toliko o finom dečku koji je tu noć bio na opojnim supstancama i pod dejstvom alkohola. Bolesno je ljubomoran, ucenjuje me, a svaki put kada odem u emisiju, dobijam ovakve poruke. Ako neko misli da sa mnom može da dobije rat, jako se zaje*ao!”, napisala je Marinkovićeva.

Dečija posla


Majin otac Radomir Marinković Taki prokomentarisao je morbidne poruke koje je njegova ćerka dobila od bivšeg dečka.

Foto: E-Stock

 

– Ne bih pridavao mnogo značaja tome. To su dečija posla. Oni se svakog dana svađaju, mire, blokiraju, pa opet vole… Gde ima strasti, tu ima i ljubomore i ružnih reči. Ne opravdavam, ali razumem. Neću se mešati, oni će to sami da reše – rekao je Taki za Informer.

Maja i Bilal započeli su vezu u “Zadruzi 6”, ali ga je starleta prevarila sa Filipom Carem. Vezu su obnovili posle rijalitija, ali su se nedavno posvađali i raskinuli.

Žicka od fanova mobilni telefon

Bivši učesnik “Zadruge” ostao je bez ljubavi, a očito i bez para, pa je od fanova tražio da mu kupe mobilni telefon.

“Je l’ ti odgovara ‘ajfon 14’? Ako ti odgovara, možeš ga dobiti za sedam dana, a ako želiš ‘pro’, čekaćeš dva meseca”, napisali su fanovi Brajloviću, na šta je on odgovorio: “Treba mi neki što pre”.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst