JEREMIĆEVA PLAĆA OGROMNU ODŠTETU ZERINI HEĆO!? Bivša zadrugarka dobija hiljade evra ako dobije Jovanu na sudu!?

printscreen

12:07 Estrada 0

Informer | 16. 03. 2023.

Bivša rijaliti učesnica Zerina Atina Kandola, poznatija kao Zerina Hećo, tužila je voditeljku televizije Pink, Jovanu Jeremić zbog toga što je u svojoj emisiji u isti koš sa prostitutkama, stavila starlete i učesnice rijalitija, a u pomenutom programu se, između ostalog, pojavila i Zerinina fotografija.

Prvo ročište održano je u novembru prošle godine u Prvom osnovnom sudu u Katanićevoj, kada se pojavila samo Zerina sa suprugom Karlosom, i zahtevala od voditeljke javno izvinjenje. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jovana Jeremić, voditeljka

Jeremićeva se tada nije pojavila na sudu i ostala je nedostupna za komentar. 

Ipak, danas je situacija drugačija, a na drugom ročištu je ekipa našeg portala “Srbija Danas” zatekla i voditeljku i rijaliti učesnicu, koja je došla u pratnji svog advokata Marka Rukavine. 

printscreen instagram/zerinooooo

Zerina Hećo

Danas imamo pripremno ročište u privatnoj tužbi tužilje Zerine protiv Jovane Jeremić, videćemo šta će biti, mi se nadamo najboljem ishodu, u korist tužilje. Zerina je izrekla imovinsko-pravni zahtev u iznosu od 450.000 dinara, tražila je meru bezbednosti i javnog objavljivanja presude u medijima. Od Jovane Jeremić mogu samo da očekujem da će prihvatiti pomirenje ili ponuditi, a sve ostalo je u domenu nagađanja, čime se ja ne bavim – poručio je advokat Zerine Hećo za “Srbija Danas”. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežamaOriginalni tekst