Decu poznatog para neguje žena koja je profesionalac u svom poslu, maksimalno se posvećuje i trudi da sve bude kako su mališani zamislili.  

Milošu Teodosiću i Jelisaveti Orašanin nije žao što izdvajaju 2.000 evra za njene usluge kako tvrde domaći mediji i ističu da se prema svojim zaposlenima i posluzi odnose kao prema članovima porodice.

Jelisaveta trenutno ima pomoć od strane dve bebisiterke. Jedna sa njima živi 24 sata, dok druga dolazi kao ispomoć kad je porodica u Beogradu i Valjevu.

Dadilju su zaposlili preko preporuke, a jedino što je morala da potpiše, kako saznaje “Kurir”, bio je ugovor o tajnosti, tako da intima i detalji iz njihovog života ostaju u četiri zida njihovog doma.

Popularna glumica svaki slobodan trenutak koristi kako bi uživala sa svojom decom i suprugom, kao i svaka druga žena. Njena deca, kako je sama izjavila, idu u vrtić, kako bi se družila sa svojim vršnjacima.

Zoran Sinko

 

Meni je ipak porodica broj jedan i baza nam je Bolonja. Deca tamo idu u vrtić. Bolonja jeste miran grad, porodični, što nam u ovom periodu života apsolutno odgovara. Deca su mala, blizu je park… Sve nam je blizu. Koncentrisani smo jedni na druge. Baš uživam. Bolonja je well-behaved pozicionirana, tako da, kad se poželimo nekih većih gradova, putovanja, istraživanja, muzeja, onda sednemo u voz i sve nam je na sat-dva. Poprilično se lepo snalazimo tamo – otkrila je glumica za Blic pre nego što se vratila u svoj rodni grad i dodala da je i sjajna domaćica i kuvarica:

– Sve spremam. Je l’ izgleda kao da ne znam da kuvam? Imam decu, kako da ne kuvam? Svaki dan kuvam.

Slavna glumica istakla je da joj nije teško da se posveti i privatnom i poslovnom životu istovremeno.

printscreen instagram/jagodenamagli

 

Mislim da je stvar samo dobre organizacije. Ako sve unapred isplanirate, uvek morate da ostavite mesta za nešto neisplanirano. Ali ja sam poznata kao dobar organizator, tako da unapred sve isplaniram. I kad su snimanja, volim da se o svemu precizno dogovorimo zbog organizacije svih, tako da meni, iskreno, to ne predstavlja topic. Posebno zbog toga što već šest godina ne živim u Srbiji, pa sam se navikla. Meni je lepo – zaključila je glumica.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst