Jelena Karleuša i Duško Tošić su 28. juna 2008. godine svoju ljubav krunisali brakom. Pjevačica je tada bila u drugom stanju, a nakon ćerke Atine na svijet je došla i djevojčica kojoj su dali ime Nika.

Bračni partneri zajedno su prošli sito i rešeto, ali je lijepih trenutaka bilo više. Da nesuglasice koje su se posljednjih mjeseci dešavale nisu ugasile ljubav, svjedoče emotivne riječi Jelene Karleuše.

Tokom gostovanja u jednom podkastu pjevačica je otvorila dušu o odnosu sa još uvijek zakonitim suprugom, a riječi Jelene Karleuše će otopiti i najtvrđa srca.

-Ne mogu da ne volim Duška, zato što je on otac moje djece i ja ću ga voljeti zauvijek.. Smatram da je Duško najljepši muškarac u mom životu, ja bih život dala za njega.

-Različiti smo. Ja sam Dušku sve oprostila što je on radio, ali on nije taj tip da oprašta. Tako da, nije mogao da prevaziđe i ne može. Ima takvih ljudi – otkrila je pjevačica.

Riječi Jelene Karleuše pune su ljubavi, a da li će ona i Duško uspjeti da ispoštuju zavjet koji su tog 28. juna dali matičaru, ono čuveno „dok nas smrt ne rastavi“, ostaje nam da vidimo.

(Express / CDM)

Originalni tekst