Jelena je u utorak otputovala na jednu od svojih najomiljenijih svetskih destinacija – Dubai, a čim se malo odmorila od napornog puta, uputila se u najveći tržni centar na svetu – Dubai mol, kako bi obišla butike sa luksuznim modnim brendovima i sebe počastila novim krpicama.

Printscreen

Jelena Karleuša, pevačica

Tako je JK odmah otišla u jedan od svojih omiljenih butika, gde se odmah dokopala preskupog  bodija poznatog brenda sa ukrasnim kamenčićima, od čije će se cene običnim smrtnicima momentalno zavrteti u glavi.

Printscreen

Bodi na koji je Karleuša dala čitavo bogatstvo…

Naime, Jelena je za ovaj revijski mannequin izdvojila, ni manje ni više, nego 8.950 evra, dok je za rukavice istog brenda i sa identičnim motivima iskeširala vrtoglavih 2.450 evra, što je ukupno 11.400 evra za ova dva komada.

Printscreen

Cena ovog komada odeće je skoro 9.000 evra…

Inače, mannequin koji je Jelena izabrala pre nje je na reviji u Milanu prošlog septembra ponela i sestra Kim Kardašijan – Kloi, ali i njena ćerka Tru. Ove ekskluzivne modele Jelena će, kako saznajemo, obući za potrebe promocije albuma “Alfa”, koji se očekuje tokom leta.

Printscreen

Kloi Kardašijan

Naravno, diva se tu nije zaustavila pa je skoknula i attain “balensijage”, gde su joj za oko zapale plave kristalne klompe od 8.000 evra.

Printscreen

Rukavice koštaju “samo” dve i po hiljade evra…

Podsetimo, Jelena trenutno uživa u Dubaiju, u jednom od najluksuznijih hotela sa pet zvezdica. Tamo je sve prilagođeno njenim potrebama i uživaće kao prava kraljica.

Printscreen

Cena ovih rukavica je za Karleušu prava “sitnica”…

Za sedam noćenja u ovom rizortu, Karleuša je morala da iskešira najmanje 10.000 evra, što za nju nije puno, ako se uzme u obzir da je toliko potrošila na garderobu i to samo za jedan dan boravka u Emiratima.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst