Popularna pevačica ispričala je anegdotu sa jedne svadbe, a potvrdila je i to da su žene zvale i pokušavale da zakažu kardiološki pregled kod njenog supruga.

Jelena Tomašević otkrila je koji je to najveći blam koji je doživela na jednoj svadbi, gostujući u Jutarnjem programu Radija S kod Irene i Ivana.

Otišla sam na svadbu kod svog saradnika. Ženio je sina. I upoznala sam ja njega i njegovu devojku, Marka i Ivanu. Posle nekog vremena, odem na svadbu. Pitaju me da li možeš neku pesmu da otpevaš, ja kažem: Naravno! Izlazim i kažem: Marko i Ivana, da vam je sa srećom, da je dugovečno! A oni: NEEEE! Nije Ivana! Nova devojka je u pitanju, Marijaaaa!!! Ja sam u zemlju propala. Niko mi nije rekao da je on u međuvremenu raskinuo sa bivšom verenicom i da se ženi drugom devojkom!

Foto: Darko Radovac

 

Jelena se osvrnula i na našu predstavnicu na Evroviziji, Teya Doru i rekla da očekuje prolazak u finale, da joj se pesma dopada, da je moderna i autentična i da do sada nismo imali takvu predstavnicu.

Nema veze da li vam se dopada pesma ili ne, svaki predstavnik zaslužuje našu podršku, jer ja
znam koliko je meni to značilo 2008. godine. I nisam imala toliku veliku podršku koliko vi mislite od kolega. A znam svakog kolegu ponaosob šta mi je rekao i dan danas pamtim. I to su te reči podrške predstavniku, kada je na početku karijere neizmerno znače. Evo, ne poznajem Teya Doru, ali želim joj da pokida, da razvali.

Poznato je da je Jelenin suprug, Ivan Bosiljčić, glumio doktora u seriji „Urgentni centar“ i u to ime je bio zaštitno lice jedne bolnice. Jelena nam je potvrdila priču da su žene stvarno zvale bolnicu da zakažu kardiološki pregled kod doktora Ivana.

Foto: Darko Radovac

 

Inače, treći album „Iskrena“, Jelene Tomašević, izlazi pre 15. maja, kada će biti promocija albuma. Na albumu će se naći 7 novih pesama, ali i singlovi „Suncokret“, „Dobro jutro ljubavi“ i „Diraj mi usne“.

Kako je sve to izgledalo u Jutarnjem programu Radija S, pogledajte u nastavku:

Originalni tekst