Nakon što su ulaznice za prva dva koncerta Jelene Rozge u Sava Centru (20. i 21. decembar) doslovno planule, i to samo desetak dana nakon što su puštene u prodaju, kraljica regionalne pop scene obradovala je svoje mnogobrojne fanove najavom još jednog nastupa – 26. decembra na istom mjestu!

  • Beograd i ja imamo posebnu vezu i ne mogu vam opisati koliko sam sretna da ćemo se tri večeri družiti, igrati i pjevati. Jako sam uzbuđena i jedva čekam! Hvala svima na neizmjernoj ljubavi i podršci. Volim vas – rekla je Jelena.

Rozga je pred domaćom publikom posljednji put nastupila u aprilu prošle godine u okviru regionalne turneje “Minut srca mog”, kada je u rekordnom roku i gotovo bez ijedne reklame rasprodala Beogradsku arenu.

Da je jedan od omiljenih izvođača na ovim prostorima govori i podatak da su snimci iz Arene tada preplavili društvene mreže, a njen nastup bio je tema broj jedan u domaćim i regionalnim medijima.

Za predstojeće koncerte u Sava Centru Jelena obećava dobar provod, veče ispunjeno emocijama i najvećim hitovima, kako onim koje je pjevala dok je bila u grupi Magazin, tako i hit numerama iz njene solo karijere.

(Express / Telegraf)

Originalni tekst