Pevačica najavila novi album koji izlazi sutra i to nakon 11 godina, a fanovi sitno broje i nestrpljivo čekaju trenutak kada će pesme “ugledati svetlost. dana”

Jelena Karleuša je godinama radila na ovom projektu i obećala svetski uspeh, a ljudi koji stoje iza nje su sarađivali sa mnogim poznatim zvezdama.

Foto: Instagram

 

Album se još nije ni pojavio, a  pevačica je na društvenim mrežama otkrila sve nazive numera koje će se naći na albumu, njeni fanovi kažu da sa nestrpljenjem čekaju pesmu “Karli bič”.

Foto: Instagram

 

Nnajveća svetske izdavačka kuća Universal se oglasila i otkrila da su ponosni na saradnju sa JK:

– Veoma smo ponosni što smo uspostavili saradnju sa Jelenom Karleušom i kompletan proces na realizaciji njenog jedanaestog studijskog albuma “Alpha” je bio veliki izazov za nas. Iako je ostalo još oko 24 časa do lansiranja samog projekta, moram da istaknem da su rezultati koje smo ostvarili u samom “Presave album” momentu neverovatni i apsolutno rekordni za naše prostore. Ako je suditi po samom startu i nezapamćenom interesovanju, zaista očekujemo da će album “eksplodirati” odmah po objavljivanju kao nijedan projekat do sada – istakao je Nikola Jovanović (Vice President Virgin Music Label & Artist Services (WB – Zapadni Balkan).


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(FOTO) Kemiš sa 40 kilograma manje! Gori Balkan zbog fotografije, Zorica ne skida osmeh sa lica!

sledeća vest

Originalni tekst