Nekadašnja manekenka, a danas uspješna influenserica, Bosanka s adresom u Istanbulu i turska snaha Jelena Jugović-Tundžel (Tuncel) oglasila se nakon terorističkog napada u Turskoj.

Prema njenim riječima inbox joj je pun poruka od strane zabrinutih pratilaca, porodice i prijatelja te je odlučila da se javno oglasi vezano za teroristički napad.

-E ovako da se oglasim jer mi je stiglo jako puno vaših poruka, da li sam dobro ja i moja porodica, moji momci. Moram reći da je sve uredu kod nas, jer mi smo smo u azijskom dijelu i nismo ni išli danas u evropski dio. Zaista velika nesreća. Ja nisam ni znala, iskreno. Nisam ni palila niti TV, nisam čitala ni novine. Međutim, kad je počeo taj talas poruka da mi dolazi od moje porodice i prijatelja pročitala sam o čemu se radi. Hvala vam svima. Mi smo OK i ovo je strašno. – kazala je Jelena.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Jugovic Tunçel (@jelenajugovictuncel)

Podsjećamo, eksplozija se dogodila danas na aveniji Istiklal, popularnom istanbulskom šetalištu prepunom turista, na kojem se nalazi veliki broj trgovina i restorana.

A.K.H

The post Jelena Jugović-Tundžel se oglasila nakon terorističkog napada u Turskoj: “Bilo je strašno” appeared first on Express.

Original Article