Jelena i Ivan Marinković danas su organizovali svadbeno veselje u jednom prestoničkom restoranu, a kako nisu želeli da otkrivaju gde slave, nije bilo ni previše snimaka te se tek sada u javnosti pojavio video kako mladenci seku tortu.

Na snimku se može videti da je među gostima i Vesna Vukelić Vendi koja je sa Jelenom i Ivanom bila u rijaliti programu “Parovi”, nakon čega su ostali u dobrim odnosima.

Foto: Instagram prntscreen/masttor

 

Mlada je oduševljena tortom, a sada su svi imali priliku i da bolje vide njenu venčanicu, kao i Ivanov stajling. 

Jelena i Ivan u petak su sklopili građanski brak, a Marinković je izjavio da crkvenog venčanja neće biti jer on nije dobio dozvolu patrijaršije da ponovo izgovori sudbonosno “da” pred Bogom. On se prvi put pred Bogom na večnu ljubav zakleo prvoj supruzi Goci Tržan, ali će s Jelenom ostati venčan samo pred matičarom što je potvrdio i za Informer:

– Izabrali smo petak, 15. septembar, za venčanje jer nam je baš tada godišnjica veze. Presrećan sam, kao i Jelena, ispunili smo zajedničku želju da se venčamo i postanemo zvanično muž i žena. U opštini smo bili samo sa kumovima, ali zato za dva dana pravimo gala proslavu u jednom restoranu za tridesetak najbližih prijatelja i rođaka. Crkveni brak planiramo, ali za nekih mesec dana, jer još nisam dobio blagoslov, kao ni papir o razvodu od Goce. Želimo da to bude u crkvi u Leskovcu, gde je Jelena krštena – rekao je nedavno Marinković, koji sa svojom ženom ne planira medeni mesec, već razmišlja o preseljenju iz Beograda u njen rodni grad.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Jelena i ja živimo u stanu moje majke, renovirali smo ga, još je ostalo nešto oko krova da se sredi i onda će sve biti onako kako smo želeli. Trenutno čekam angažman na jednoj televiziji, a ako do Nove godine ne bude ništa od toga, možda tu nekretninu zamenim nekom drugom i otputujem u Leskovac. Jelenini tamo žive, ona ima svoj stan i neke nekretnine koje treba da se srede, pa možda tamo započnemo neki posao. U Beogradu je jako teško uspeti u poslu, dok je Leskovac modernizovan i ima puno prostora za napredak – kaže Ivan, koji se nada da će sa Jelenom uskoro dobiti dete, koje će njoj biti prvo, a njemu treće.

– Beba će biti kruna naše dugogodišnje veze. Za početak bi nam i jedno bilo dovoljno, ali daće Bog da ih bude i više. Jelena je lepo prihvatila I malog Željka, ali nažalost, ja od njegovog rođendana u julu nisam u kontaktu ni sa njim ni sa porodicom Kulić. Još uvek nisam pokrenuo postupak za starateljstvo nad sinom, trenutno sam na nultoj tački… Ispada da je sve što sam do sada uradio u komunikaciji sa detetom bilo uzalud. Više ni sa Sinišom Kulićem nemam kontakt, jer u toj porodici niko nema zdravog razuma. Jedina opcija mi je da odem u Niš i zakucam im na vrata i vidim kako će da reaguju, a to će se uskoro desiti – kaže Marinković i objašnjava kako vidi Miljanino učešće u ,,Eliti”, ali i da li on planira da uđe:

– Za mene je Miljana dvorska luda koja ne razmišlja o svojim posledicama. Kulićima je rijaliti najbitniji u životu zbog novca, a kako će da funkcionišu i žive kada se jednoga dana sve to završi i ukine, mislim da ne znaju ni oni sami. Za razliku od njih, ja nikada ne bih ušao s porodicom. Sada imam drugačije prioritete.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst