Jelena Đoković pokazala je gde puni baterije zajedno sa svojim naslednicima, ćerkom Tarom i sinom Stefanom.

Naime, supruga tenisera Novaka Đoković objavila je fotografiju iz slane sobe i preporučila svim roditeljima da posete ovo mesto.

– Navikla na more, pa ga pronalazim i i gradu… Ovo je slana soba, dok ja čitam, klinci se igraju na podu sa solju i misle da je pesak. Anegdote iz ovih slanih soba su preslatke i brojne. Bake i deke dovedu unuke i odremaju na fotelji, dok klinci uživaju u igri. Kad već kažu da je zagađenost vazduha velika u gradovima poput našeg, priroda i ovakva rešenja nam daju prostor za oporavak i punjenje baterija. Puno pozdrava za sve radoznale – napisala je harizmatična Jeca.

View this post on Instagram

Navikla na more, pa ga pronalazim i i gradu… 🤪🥰 ovo je slana soba, dok ja čitam, klinci se igraju na podu sa solju i misle da je pesak 😊Anegdote iz ovih slanih soba su preslatke i brojne. Bake i deke dovedu unuke i odremaju na fotelji, dok klinci uživaju u igri 👍☺ kad već kažu da je zagadjenost vazduha velika u gradovima poput našeg, priroda i ovakva rešenja nam daju prostor za oporavak i punjenje baterija. A divna Dr. Dušanka Mandić je prava ličnost – inspiracija sa svim njenim izumima, inovacijama i nagradama. Puno pozdrava za sve radoznale! 👋 Have you ever been to the salty rooms? 🤓

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Oct 30, 2020 at 4:49am PDT

Чланак Jelena Đoković puni baterije u slanoj sobi! (FOTO) се појављује прво на Vesti online.

Original Article