Pop diva i supruga najboljeg tenisera svih vremena, po svemu sudeći, imaju isti ukus za modu.

Muzička zvezda Jelena Karleuša decenijama unazad poznata je kao najbolje obučena dama na domaćoj javnoj sceni, a o njenom modnom izražaju pisali su i brojni svetski mediji.

S tim u vezi, pevačica neretko ponese pokoji komad koji je apsolutni hit, a ova puta nije jedina. Naime, Karleuša je, pre nekoliko meseci, u Dubaiju zablistala u papučama brenda „hermes“, a isti model, samo malo uzvišeniji, sada je obula i supruga tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković.

Đokovićeva nežnija polovina je na jednom venčanju spojila modnu jednostavnost i otmenost koja ostavljaja značajan utisak, a komentari ispod objave samo su se nizali:

Volim ovakve objave, svedene, kvalitetne, oslobođene kiča, silikona, jeftinoće, agresije – samo je jedan od puno pozitivnih komenatara koje je supruga Novaka Đokovića.

Inače, pomenute papuče koštaju oko 800 evra, i samo su jedan od desetine komada iz bogate kolekcije kako Jelene Karleuše, tako i Jelene Đoković.

Samo za odrasle! Teodora Džehverović primakla silikone kameri, pa servirala najsočniji prizor ikada - ovo ćete premotavati (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst