Sloba Radanović je poznat kao neko ko na društvenim mrežama često deli svoje mišljenje na razne teme, te je nedavno prokomentarisao i tiktokera Andriju Milivojevića, poznatijeg kao Vajvaj, koji mu je sada žestoko uzvratio.

Sukob između Slobe i Andrije je počeo kada je Radanovića razbesnela fotografija mladog tiktokera. Naime, Vajvaj je pozirao u liftu, a preko ramentar je nosio devojku, kojoj je zadnjica „ispala“.

Folker nije štedeo reči, te je sasuo rafal po Andriji, a potom je tiktoker podelio Slobin komentar i tada je započeto sajber rat.

Foto: printscreen/Instagram

 

Sloba Radanović je povodom sporne fotografije napisao:

– Sve na ovoj fotografiji je pogrešno. Dok se god pravimo da je ovo normalno i kul i mi smo pogrešni. U šta smo se pretvorili kolektivno, kao društvo… Ovo je jako pogrešno, dečko. A i ti devojčice.

Vajvaj nije ćutao pevaču. Andrija je na Instagram profilu podelio Slobinu izjavu na njegovu fotografiju i ispod okačio jedan od komentara koji se našao ispod Radanovićeve objave, sa kojom se influenser i složio.

„A ti kad je*eš na nacionalnoj televiziji pred ženom, to nije pogrešno. M’rš bre, bagro zabagrena, ti ćeš nekom da prosipaš priče o moralu“, glasio je komentar, s kojim se Andrija složio, a potom ostavio emotikon klovna.

Evo koju emisiju će voditi Dušica Jakovljević:

sledeća vest

Originalni tekst