JEDVA SAM ŽIV OSTAO: Sloba otkrio kroz kakav je PAKAO prošao tokom detinjstva! MOGLO JE DA BUDE KOBNO! (FOTO)

0
11

AKTUELNO

Domaći

JEDVA SAM ŽIV OSTAO: Sloba otkrio kroz kakav je PAKAO prošao tokom detinjstva! MOGLO JE DA BUDE KOBNO! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs ||

Ove detalje o njegovom životu niko nije znao.

Popularni pevač i zvezda rijalitija ''Zadruga'' Sloba Radanović trenutno važi za jednu od najintrigantnijih javnih ličnosti. Osim što je sam ispričao mnogo toga o svom privatnom životu, kao i odrastanju, u domaćim medijima su se našle i izjave njegovih roditelja, nekadašnjih prijatelja, komšija… Ipak, pevač je sada progovorio o nečemu što do sada nije bilo poznato javnosti.

– Kao klinac sam imao težak oblik bronhitisa i jedva sam živ ostao – ispričao je Sloba, a zatim se okrenuo vedrijim temama.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Prvi poljubac mi se dogodio u četvrtom razredu osnovne škole. Bili smo na ekskurziji i to je bila neka klinačka ljubav – prisetio se uz osmeh Radanović, da bi potom otkrio kad je imao prvi intimni odnos.

– Ne sećam se koliko sam imao godina, možda 17. Bio sam maloletan, ali budući da se ne sećam ničega, možete samo da zamislite kako mi je bilo – izjavio je pevač.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: Pink.rs, Informer

Domaći

VELIKA ISPOVEST MENADŽERA ŠABANA ŠAULIĆA! Otkrio kada je pevač NAPISAO TESTAMENT, pa se osvrnuo na njegovog sina Roberta: SAGRADIO MU JE KUĆU! (FOTO)

Domaći

ON JE MENE OSTAVIO, NIJE ŽELEO VIŠE DA BUDE SA MNOM: Ivana Krunić otkrila sve detalje emotivne veze sa sinom Čede Čvorka! (VIDEO)

Zadruga

Ponižavao zadrugarke da bi došao do Luninog srca?! Blogerka naterala Marka DA POCRVENI KAD JE PRIZNALA OVO, pa otkrila: VOLIM BEZOBRAZNE MUŠKARCE! (VI

Zadruga

MUŠKE PRIČE! Lazić priznao Petkoviću da je imao STARIJU DEVOJKU: Poslednja sa kojom sam bio je imala 40 GODINA! (VIDEO)

Zadruga

JEDVA SU ZADRŽALI SUZE! Stefan Karić progovorio o Dijani, ono što je ispričao je izazvalo jezu u Beloj kući! (VIDEO)

Domaći

RETKO VIĐA OCA SVOG DETETA! Milica Dabović: Plakala sam kada sam saznala POL BEBE! (FOTO)

'Original Article