Pevačica Mirna Košanin ispričala je kroz kakvu golgotu je prošla zbog estetske operacije grudi.

Mirna Košanin, koja se proslavina na takmičenju „Zvezde Gradna“. Pevačica je poželela da poradi na svom izgledu, te je rešila da ugradi silikone u grudi, a onda prošla kroz pravi pakao.

– Estetska hirurgija je smišljena da se nešto popravi u slučaju da nešto ne valja. Išla sam pod nož jer sam svoje dete dojila godinu i po dana, otišla sam na VMA, imala sam 21 godinu. Telo je počelo da mi odbacuje implante, kada sam se rastala sa tim dečkom iz Švajcarske otišla sam na kliniku, neću da imenujem koju, otišla sam kod jednog doktora ali on nije bio tu i nije mogao da me primi, primio me je jedan lekar koji važi za najboljeg na toj klinici.

– Uplatila sam rekonstrukciju implanata i ostala sam u bolnici, probudila sam se potpuno nepokretna, nisam mogla da pomerim ni mali prst. Satima sam molima da mi donesu vodu, niko me nije čuo, na kraju je čovek koji je bio sa mnom u šok sobi onako operisan doneo vodu. Sledeće čega se sećam, sestre su me presvlačile i jedna je samo rekla jaoj, nisam shvatila u tom trenutku o čemu se radi, sutra kada sam došla sebi videla sam da nešto nije u redu – ispričala je Mirna jednom prilikom u svojoj ispovesti i dodala:

– Doktor je izvadio trojke, a ugradio petice ispod mišića. Kada je sve to prošlo, pitala sam doktora koji mi je kasnije spašavao život u čemu je bio problem, on mi je objasnio da kada se jednom urade implanti, svaki sledeći put to mora da se uradi na istom mestu jer implant oko sebe ima opnu i to sraste kada ga izvadiš, tkivo ostaje, ti moraš da vratiš na isto mesto. Ne možeš ispod mišića jer koža ne može da nalegne. On je gurao što veći implant da to nalegne na svoje ali nije legao. Tetka me je izvela sa klinike, obećali su da će mi pokloniti novu operaciju.

„Jedva sam izvukla živu glavu“

– Kod tetke mi je pozlilo, primili su me zelenu. Tata me je u savijenom položaju odvezao, 10 puta su me išpricali da bi me ispravili. Jedva sam živu glavu izvukla, dobila sam takvu infekciju, niko nije hteo da skida konce jer nije hteo da popravlja nešto što nije uradio. Meni su počele da otkazuju ruke i noge, posle tri meseca su me vozili za Beograd, da skinem konce, tri meseca sam nosila drenove, to je non stop curilo.

– Novine su pisale svašta. Ni jedna do nas nije imala predoperativnu pripremu, otpuštena sam bez otpusne liste. Tata i brat su bili sa mnom, skinuli su mi konci, prvi put se srećem sa tim doktorom i on se tu zeza, kaže mi: „Gde si ti mala šta si digla frku“, nije komentarisao sopstveni rad. Mi smo posle toga otišli kod sestre na Dorćol da popijemo kafu, tata mi kaže šta je to. Meni su rane zinule obe, počela je da lije krv, vratili su me brzinski nazad – rekla je Mirna.

Mirna je istakla i da se sa estrade povukla zbog ružnih komentara nakon teške operacije grudi.

– Ušivali su me naživo, drala sam se kao magarac, cela bolnica me je čula. Nakon toga sam imala još četiri operacije. Otišla sam u Sarajevo kod jednog doktora koji je predsednik svih plastičnih hirurga u Evropi ako sam dobro razumela. On mi je rekao da zna šta sam prošla, ali on da skupi pet hirurga neće moći da reši moj problem. Zamisli taj osećaj koji sam tada imala, ta agonija je trajala godinama, dok taj implant nije pukao, ta agonija je trajala godinama dok me nije operisala doktorka Biljana Ćertić koja me je spasila. Kada sam se probudila ona je mene dočekala sa kiflicama i sa osmehom. Ja sam se sa estrade povukla zbog toga, toliko je ružnih komentara pisano: ‘Je li ovo ona silikonjara?’, ‘Je li ovo ona što se operiše svaki dan’,… Agonije je trajala od 2011. do 2018. godine.


Komšije čule šta se dešava kod Zorice i Kemiša: Susedi pevačice i harmonikaša ispričali sve o dešavanjima u njihovom dvorištu

sledeća vest

Originalni tekst