Mira Banjac je samo jedna u nizu glumaca koji su napustili čuvenu seriju “Igra sudbine”.

Mira Banjac na ceremonija svečanog otvaranja devetih dana Danila Bate Stojkovica
Mira Banjac na ceremonija svečanog otvaranja devetih dana Danila Bate Stojkovicafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nedavno je javnost uzburkala vest da poznati duo Milica Milša i Žarko Jokanović napuštaju seriju “Igru sudbine”.

Ipak, tu nije bilo kraja iznenađenjima. Nakon Milice i Žarka, saznalo se da Igru sudbinu napuštaju i biša žena Laze Ristovskog, Danica Ristovski, kao i Biljana Maletić Zaverla… Tako da u nastavku serije nećemo gledati i Jasnu, odnosno Ljiljanu Lilu Karamatijević.

Iz serije je izašla i Mira Banjac, koja je u ovoj popularnoj seriji oživela lik Gvozdenije Karamatijević – Madam Deni, koja je došla iz Amerike kako bi uvela red u haotičnu porodicu. Bila je prava čelična ledi, poput Margaret Tačer, a njenu reč su morali da poštuju svi članovi porodice Kanački i Ožegović.

U javnosti se spekulisalo da je produkcija Miru Banjac uskratila za dva honorara, a glumica je prvi put progovorila o napuštanju serije.

– Nemam šta da kažem na tu temu. Neću da pričam čisto da bih nešto rekla. Sve te priče koje se sada pletu njihova su žvaka. Ja sam se dostojanstveno povukla i, iskreno da kažem, jedva sam čekala da izađem odatle. Sada sam kod kuće i brinem o svom zdravlju, a to što oni rade jedna je velika žvaka – rekla je Mira za Kurir.

Glumica se pojavila u 63 epizode, a na njen dolazak u seriju je obradovao sve obožavaoce “Igre sudbine”. Ipak, nakon nekoliko meseci, idili je došao kraj.

Ostaje nam da vidimo u kojoj sledećoj ulozi ćemo moći da gledamo Miru Banjac.

Originalni tekst