Odbojkašice Jedinstva su se časno oprostile od Evrope. Šampionke Srbije je na putu ka polufinalu Kupa CEV zaustavio Nojšatel. Švajcarkinje su u revanš meču četvrtfinala slavile posle „zlatnog seta“ – 15: 13. Igračice Nojšatela su u regularnom toku slavile sa 3:1 (25: 23, 20: 25, 25: 19, 25: 18) i tako nadokandile 1:3 iz prvog meča.

ЈЕДИНСТВО СЕ ОПРОСТИЛО: Одбојкашице Нојшатела у четвртфиналу Купа ЦЕВ елиминисале првака Србије

Foto: Ilustracija

Podsetimo, izabranice Jova Cakovića plasman među četiri mogle su da izbore samo da su izgubile sa 2:3 ili da su osvojile „zlatni set“, u kojem su domaće igračice krenule silovito i povele sa 5:1. Naše devojke su se primakle na 11: 12, ali više nisu mogle. Nojšatel će u polufinalu da igra sa poljskom ekipom Budovlani iz Lođa, za koji igraju Ana Bjelica i Jelena Blagojević.

U Jedinstvu su odskočile Branka Tica sa 21 i Minja Osmajić sa 15, dok su Nojšatel ka polufinalu vodile Skembraj sa 24 i Hajnes sa 22 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst