Eva Ras godinama slovi za jednu od omiljenih regionalnih glumica, a ljudi je znaju i kao ženu koja bez dlake na jeziku komentira brojne aktualne teme. Često je možemo vidjeti u brojnim televizijskim emisijama, ali rijetko kada govori o svojoj obitelji budući da je tragično izgubila i kćer i supruga.

Nije poznato ni što se zapravo dogodilo s njenom kćeri, a glumica o tome izbjegava i govoriti. Nikada nije ni pokazivala njene fotografije, no sad je jedna osvanula na društvenim mrežama.

Naime, na jednoj Instagram stranici objavljena je zajednička fotografija Eve Ras s pokojnom kćeri Krunom, ali i pokojnim suprugom Radomirom Stevićem Rasom. Ovo je prvi put da na jednoj fotografiji vidimo nekad sretnu obitelj prije nego što ih je snašao niz tragedija.

Naime, Evina kći Kruna imala je samo 24 godine kad je, pod velom tajne, preminula u Parizu gdje je studirala.

Kako je Eva za medije isticala nekoliko puta, Kruna je bila najmlađa srpska spisateljicakoja je do svoje 12. godine objavila tri književna djela.

‘Majke svakodnevno blagoslivljaju svoju djecu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagoslivljam, bit ću u tvojoj blizini sve vrijeme dok budem živa. Letjet ćemo preko beskraja. Nikada te nitko neće moći iščupati iz mog srca. Mogla si dotaknuti nebo svojim talentom i karizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovdje sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim umrijeti i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lijepa, zamišljam da si sada sretna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu’, objavila je jednom prilikom Eva Ras.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst