Voditeljka Nataša Aksentijević se potpuno transformisala i smršala više od 20 kilograma, a svoje telo sada ponosno pokazuje na društvenim mrežama.

Nataša je nedavno otkrila da više nije na strogom režimu ishrane i priznala je šta sada jede.

Foto: Zoran Sinko

 

Trenutno nisam na dijeti, ja sam mršavila u okviru jednog projekta, ali nadam se da ću nastaviti. Ja želim da smršam u humanitarne svrhe, nekome da pomognem, to sam tako odredila, jer meni nije važan broj kilograma, za mene je bitan samo kada je zdravlje u pitanju. Nije važno da mi treniramo da bismo na plaži bili lepi, nego da treniramo kako bismo naš organizam držali u punoj snazi – rekla je nedavno voditeljka i dodala:

Zbog zdravlja je jako važno da se čovek bavi svojim telom. Trenutno jedem šest torti dnevno, osam baklava i dvadeset četiri ćevapa sa dosta luka, a dijeta je otišla na zimski odmor.

Podsetimo, glumica je rekla da je želela da izgubi kilograme kako bi osetila kako je to kada izgledaš odlično.

U borbu sa kilogramima ušla sam iz znatiželje, da vidim kako je to da budeš dobra riba. Da li je ambalaža ono što prodaje sadržaj. Koliko su dobre noge važnije od dobrog vokabulara i da li je uzak struk bitniji od širokog shvatanja. Mada znam i za onu da je znatiželja ubila mačku. Nadam se da neće biti tako u mom slučaju – našalila se ona.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Zvezdan posetio plastičara! Slavnić završio na klinici za estetsku hirurgiju, svi se pitaju samo jedno!

sledeća vest

Originalni tekst