Janjuš se danas slomio u rijalitiju zbog svog pokojnog brata, a Aneli je na sve načine pokušavala da ga umiri.

Brat rijaliti učesnika, Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, izvršio je samoubistvo u decembru prošle godine u iznajmljenom stanu u kom je živeo. 

Janjuš je nakon smrti brata izašao iz rijalitija, a na velelepno imanje u Šimanovcima se vratio sredinom januara. 

Foto: ATAIMAGES/instagram

 

Nakon što se vratio u „Elitu“, Janjušu je najveća podrška njegova partnerka Aneli Ahmić, koja se ne odvaja od njega u teškim momentima. Janjušević je danas bio posebno emotivan, pa se u jednom momentu i rasplakao jer se prisetio svog pokojnog brata. 

Foto: Yputube printscreen

 

On je sve vreme sedeo, gledao u jednu tačku i grcao u suzama, a Aneli ga je neprestano grlila i pokušavala na sve načine da ga umiri. 

Podsetimo, nakon što se vratio u rijaliti, Janjušević je svojim cimerima ispričao kako je porodica Janjušević saznala da je Mihailo izvršio samoubistvo. 

– Mami je poslao tri srca, to je bilo negde u sredu, u sredu je poslao tri srca i već oko dva popodne poslao: „Šta radiš?“ i samo poslao ta tri srca. Od tog dana se nikome nije javljao. Zvali su ga drugarica i neki drug, majka ga zvala, slala mu poruke… Nije se javljao, dva dana se ne javlja nikome – ispričao je Janjuš i nastavio:

– Taj drug je znao gde živi, prošao je tu pored stana pošto je on živeo u prizemlju. Bilo je ugašeno svetlo, nema nikoga. U petak nađe broj gazde od stana. Gazda stana da mu ključ, da uđe da proveri i on zatekne šta zatekne. Čovek se frapirao.


Presrećna zbog reči starije koleginice! Nakon što joj je Danica Crnogorčević javno pružila podršku, Breskvica joj ovako uzvratila (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst