Jašar Ahmedovski, legenda narodne muzike, ne pojavljuje se često u javnosti, pa je možda zato sada riješio da otvori dušu. Pričao je o najsretnijem periodu života, djetinjstvu, otkrio da je još tada znao čime će se baviti, govorio je o gubitku brata koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći, o kolegama, karijeri. Dotakao se i jedine neostvarene želje da postane otac.

‒ Mlad sam se oženio, bila je to velika ljubav. Zaista volim djecu, trudili smo se, ali nije nam bilo suđeno. Sada smo možda u procesu usvajanja, ali obavijestiću vas o svemu kada dođe vrijeme. To je jedina stvar koju nisam uspio da ostvarim u životu.

Foto: ATA images
Foto: ATA images

Suprugu Snežanu upoznao je kada je imao 18 godina. Došla je sa drugaricom da ga sluša kada je nastupao sa Lepom Lukić u Beogradu. Jašar i Snežana bili su već dvadeset godina u vezi kada su odlučili da je i ozvaniče.

‒ Na brak smo se odlučili jer su je mediji stalno zvali „nevjenčanom suprugom“. Ali, ako postoji ljubav, meni papir ništa ne znači. Imali smo neko slobodno vrijeme, pa sam rekao hajde da se vjenčamo. Nismo pravili svadbu jer sam toliko svadbi otpjevao da mi je to dosadilo. Samo smo napravili ručak.

‒ Sretni smo zajedno, stalno putujemo, uživamo. Jedino što nam nedostaje su djeca. Pokušavali smo, išli svuda, ali nije uspjelo. Nismo mogli da dobijemo dijete. To nam je velika želja – rekao je pjevač jednom prilikom i dodao da razmišljaju o usvajanju jer mnogo voli djecu. Uskoro bi ta želja mogla i da se ostvari.

JELENA PRIZNALA ŠTA MISLI O ANI NIKOLIĆ: Apeluje da joj se pomogne

(express/hello)

The post Jašar Ahmedovski jednu ženu voli čitav život: Pogledajte kako ona izgleda appeared first on Express.

Original Article