Marko Janjušević Janjuš izašao je iz „Elite 7“ kako bi otišao u rodno Prijepolje na pomen bratu Mihailu, koji je izvršio samoubistvo krajem prošle godine.

Janjuševa porodica se okupila jer danas daju 40 dana njegovom rođenom bratu Mihailu, koji se u decembru ubio u iznajmljenom stanu. Nakon što bude održan pomen, Marko će se odmah vratiti u „Elitu“, u kojoj je od jesenas.

Foto: Printscreen

 

Za to vreme, Aneli Ahmić, koja je nedavno u rijalitiju otpočela vezu sa Janjušem, skrhana je bolom zbog onoga što on trenutno prolazi sa porodicom. Ahmićeva se osamila u rehabu u „Eliti“, a bila je vidno utučena, pa je pustila i koju suzu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Slađa Lazić ju je u jednom momentu posetila, ne bi li je utešila i porazgovarala sa njom.

Janjuš je malo pred izlazak iz rijalitija rekao sledeće:

– Već je došao na red da se održi pomen mom bratu, ići ću… Ne znam šta da mislim, samo znam da mi je knedla u grlu jer razmišljam o svemu tome. Nije lako. Opet mi se sve vraća, nervozan sam i sad mi je jasno koliko mi je ovo sve sveže. Bol za bratom nikad neće da prođe, to je istina. Mogu da zamislim i kako će mojima da bude na pomenu. Majci pogotovo.


sledeća vest

Vesti

Propala im laž o fantomskim biračima iz RS, sad napadaju Srbe sa KiM! Đilasovcima je bitno samo da dođu do fotelje, makar i preko grbače svog naroda! Svaka čast Vučiću! Dok su članice Evrozone prezadužene, dug Srbije na 51, 5 odsto! Taksisti - prvi dostavljači brze hrane u našem gradu! Pročitajte autorski tekst Gorana Vesića Presuda

Politika

Presuda

Apelacioni sud u Beogradu, veću sastavljenom od sudija Irene Vuković, predsednika veća, Stanislave Mitrović i Tatjane Lemajić, članova veća, u parnici tužioca Boška Obradovića iz Čačka, čiji je punomoćnik Vladimir Todorić advokat iz Beograda, protiv tuženih „Insajder tim“ d.o.o. Beograd, Terazije br. 5/7. Aleksandra Ignjatovića iz Beograda, odgovornog urednika internet portala Informer.rs u vreme objavljivanja informacije i Nemanje Petričevića iz Beograda, odgovornog urednika internet portala Informer.rs, svi iz Beograda, Terazije br. 5/7, čiji je zajednički punomoćnik Boris Bogdanović, advokat iz Beograda, radi utvrđenja i naknade štete, odlučujući o žalbi tuženih izjavljenoj protiv presude Višeg suda u Beogradu Pe 236/22 od 29.3.2023. godine, nakon rasprave održane pred drugostepenim sudom dana 2.11.2023 godine, doneo je PRESUDU.

Nacionale: Miletićeva sada optužuje Radoicu Radomirovića i Marka Jablanovića

Politika

Nacionale: Miletićeva sada optužuje Radoicu Radomirovića i Marka Jablanovića

Smenjena potpredsednica opštine Leposavić Dragana Miletić, nakon što je utvrđeno da su snimci na kojima se vidi da konzumira kokain u zgradi opštine, a koju je na tu funkciju postavio Pokret Samoopredeljenje, pre smene negirala je autentičnost snimka nazivajući ga lažnim i izmišljotinom Srpske liste, a sada za sve optužila je zamenika ministra za zajednice i povratak Radoicu Radomirović i direktora Urbanizma u opštini Leposavić Marka Jablanovića, piše Nacionale.

Originalni tekst