Učesniku “Elite“ Marku Janjuševiću Janjušu saopštena je tragična vest o samoubistvu njegovog brata Mihaila, koji je sebi oduzeo život vešanjem.

Naime, po Janjuša je došla Ena, a on je jako teško podneo ovu vest.

Po Janjuša je došla njegova žena i ona mu je saopštila informaciju uz prisustvo produkcije. Janjuš je strašno podneo informaciju, neprekidno je plakao – kaže izvor za Pink.rs.

Inače, rođeni brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, izvršio je samoubistvo u 27. godini. Kako se ranije pisalo, Mihailo sa Markom godinama nije bio u najboljim odnosima.


sledeća vest

Vesti

Još jedna masna laž Dragana Đilasa! Lazović ga demantovao i priznao da su huligani njihovi Tajkunski mediji na aparatima! I oni su morali da priznaju: Manje je ljudi, to je definitivno! (VIDEO) I tako u krug! Brnabić o ludilu opozicije: Večeras idu do policije da traže oslobađanje Ovaj ološ želi da Srbija bude spaljena! Belosvetski hoštapleri otvoreno najavljuju najgori scenario!

JEZIV PLAN

Ovaj ološ želi da Srbija bude spaljena! Belosvetski hoštapleri otvoreno najavljuju najgori scenario!

Zloslutna upozorenja da se u Srbiji sprema pokušaj novog evropskog Majdana (kada je u Ukrajini, u zapadnoj režiji svrgnuta legalno izabrana vlast) izgledaju sve realističnije nakon što su pristalice Srbije protiv nasilja nasilno pokušale da upadnu u Skupštinu grada. Kamenice, motke i baklje s kojima su demonstranti napali policiju, međutim, nisu zadovoljile brojne zapadne prijatelje srpske opozicije, pa neki od njih i otvoreno pozivaju na dalju eskalaciju i doslovno traže Majdan u Beogradu, navodi u velikoj analizi RT Balkan.

Dodeljena priznanja

Društvo

Dodeljena priznanja „Žene u nauci“ za 2023. godinu

Dobitnice Nacionalnih priznanja „Za žene u nauci“ za 2023. godinu su Ana S. Dobrota, Isidora Kešelj i Milica Radaković, a nagrade im je dodelila ministarka nauke, tehnolooškog razvoja i inovacija Jelena Begović, koja je istakla da je za 13 godina nagrađeno 38 žena u ukupnom iznosu od 20 miliona dinara.

Originalni tekst