Rijaliti igrač Marko Janjušević Janjuš bio je gost emisije „Amidži šou“, a nakon ispovesti o tragediji koja je zadesila njegovu porodicu, otkrio je da želi da završi rijaliti karijeru, ali da ipak ostane pred kamerama Pinka.

Janjuš je rekao da namerava da se posveti porodici i da je ovo njegova poslednja sezona u rijalitiju.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Ovo je moj poslednji rijaliti. Ne mogu više. Ovo ću izdržati iz poštovanja prema Pinku. Voleo bih da ostanem u ovoj kući, mnogo je dobrih stvari koje su mi se desile – rekao je Janjuš i dodao da bi želeo da ostane pred kamerama:

Ne bih baš bio kao voditelj neke emisije, više sam u fazonu da imam svoju emisiju, na svoju foru. Ne moraš za to da da budeš školovan, moraš da imaš „ono nešto“, kao što ti Ognjene već 15 godina vodiš ovu emisiju – rekao je on, a Ognjenu je odmah sinula ideja:

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

 

Treba Uroš da ti bude pomoćnik. U inostranstvu svaki voditelj ima svog pomoćnika. Jedan voditelj ima nekog Meksikanca, on reč engleskog ne zna, a šalje ga na sve događaje.

Janjušu se dopala ideja.

Uroš bi bio moja desna ruka. Znaš ti šta bih ja sa njim napravio?! Voleo bih da nam neko da vetar u leđa, bili bi savršen par. Taman da i on uzme neki dinar. Zamisli pošaljem ga u Prijepolje da intervjuiše meštane – rekao je Marko, a Ognjen mu je dao obećanje da će razraditi ideju:

Imam koncept emisije već sad u glavi. To ti je rešeno.


Verila se Rialda Karahasanović! Pevačica pokazala prsten:

sledeća vest

Originalni tekst