Marko Janjušević se rasuo na komade nakon svađe sa svojom devojkom Aneli Ahmić.

Svađe između Aneli i Marka ne jenjavaju. Aktuelni par ne prestaje sa prepirkama, ali sada je rasprava potpuno eskalirala.

U jednom momentu je Marko Janjušević samo izleteo iz kuće, a onda zajecao na sav glas.

Foto: Printscreen You Tube

 

Razgovarao je sa Milenom Kačavendom koja je pokušala da ga smiri. 

– Idem kući, pakujem se i idem, šta me dižu koji ku*ac – rekao je Janjuš.

– Obuci duksericu – rekla je Kačavenda.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Nisam dobro, već duže vreme nisam dobro – rekao je Janjuš, a onda zajecao.

– Ne mogu više da budem ovde, polupan sam , jel me razumeš? – rekao je Janjuš.

– Razumem te – rekla je Kačavenda.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Ne mogu da izdržim više, moram da izađem odavde, što sam i dolazio – rekao je Janjuš.

sledeća vest

Izbori 2024

U laži su kratke noge! Kovinci demantovali Mariniku Tepić: Propala još jedna laž opozicije! Izmišlljaju da je SNS doveo fantome u Zrenjanin, a danas ih je 8.533 manje nego u njihovo vreme! Skupština nastavila rad! Brnabić: Kako vas nije sramota da u Skupštini Srbije pričate ono što govori Aljbin Kurti?! Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Originalni tekst