Aktuelna učesnica rijalitija „Elita“ Aneli Ahmić, donela je konačnu odluku da li će trudnoću izneti do kraja.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić nedavno su posle dva pozitivna testa i ginekološkog pregleda definitivno potvrdili da će postati roditelji. Posle početnog šoka, zatim sreće i euforije, pa zabrinutosti šta će reći njihove porodice van rijalitija, njih dvoje su brzo došli do faze u kojoj su se vratili uvredama i svom starom načinu komunikacije.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Kap koja je prelila ćašu i pogurala Aneli da donese konačnu odluku jesu Janjuševe uvrede koje joj je izgovorio, ali i to što je rakao da o njihovoj situaciji mora da razgovara sa bivšom ženom Enom.

– Evo odlučila sam, očistiću se, ujutru ću da kažem to i to je to. To je moja odluka. Ovaj čovek mi se gadi, ne mogu očima da ga gledam. Razmišljam sve vreme ovde, ćutim i razmišljam, nije ni vreme, ni mesto. Nije on želeo bebu, nisam ni ja, jasno kao dan – rekla je Aneli. 

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Janjuš je odmah po ovoj njenoj rečenici izašao iz „Bele kuće“, te je sa Zolom sve vreme sedeo i ćutao, pušio cigaretu, a po svemu sudeći, nije mu bilo svejedno zbog ove, Aneline odluke.

Odluku Ahmićeve prokomentarisali su i drugi učesnici.

– Meni nije jasno njihovo ponašanje. Oni ne pričaju kao odrasli ljudi, njihov odnos je katastrofa. Oni to nisu želeli, njima se to desilo, ja mislim da je ovo najbolje rešenje, nego da se muče i da to dete odrasta bez oca. Svi se tu planovi natumbaju, ali možda je ovo po meni najbolja odluka – rekao je Terza.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Na šta je Marko Đedović dodo:

– Nek se priberu i neka se prizovu više. Najbolje da zove komisiju da se oformi od bivše žene, tašte, mislim ono. Ja razumen da on treba da da popriča, ali sam donosiš odluke je*ote – rekao je Marko.

sledeća vest

Originalni tekst