Kako zbog nagrade koju je osvojila Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš borave na Rajskom ostrvu, oni su nakon romantičnog upoznavanja završili u krevetu.

Iako nije došlo do odnosa između njih dvoje, njihova strast i želja ne mogu da se kontrolišu. Naime, kako su spavali zajedno, njihova tijela su bila sve bliža i bliža, a Aneli je nogom mazila Janjuša po njegovoj nozi dok ju je on mazio po čelu.

Njih dvoje sve manje mogu da sakriju svoje osjećanja, za koje učesnici rijalitija kažu da su očigledna i da je pitanje trenutka kad će nešto više i konkretno da se desi između njih dvoje. Janjuš i Aneli svakog dana sve više vreme provode zajedno, a ustručavanje ne postoji, pa se sad otvoreno maze i grle pred svima.

Njih dvoje već danima se pred drugima maze i grle, a pogledi cimera im ni najmanje nisu smetali, niti remetili romantičnu atmoferu koju su napravili.

Podsjećamo, Janjuš se tokom emisije “Nominacije” otvorio Aneli i priznao da je ona jedina žena sa kojom može da zamisli sebe, kao da je i ona njegov tip.

(Express/Espreso)

Originalni tekst