Aneli i Jnjuš su se osamili na kauču u dnevnoj sobi, gde su pred svim zadrugarima razmenjivali nežnosti.

Od samog ulaska u rijaliti, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš se ne odvajaju, zbog čega mnogi misle da će njih dvoje preći granicu prijateljstva. 

Aneli i Janjuš su sinoć tokom emisije sedeli zagrljeni na garnituri i pravili planove  za odlazak na Rajsko ostrvo. Ahmićeva je želela da spava sa Janjušem na istom krevetu, dok joj je on rekao da se plaši ishoda. 

Foto: Instagram printscreen

 

– Svako bi bili u odvojenim krevetima, neću da rizikujem. Nemoj se zaj*bavati sa mnom – govorio je Janjuš, a Ahmićeva za to nije htela ni da čuje. 

Aneli je najavila da bi nastao haos ako joj donesu alkohol. 

– Ne, spavaćemo u jednom krevetu. Šta bi ti voleo i da li voleo da se to desi? Zamisli meni daju tekilu, bio bi haos – govorila je Aneli. 

Ona je nakon toga želela da čuje od Janjuša ko je u Beloj kući njegov tip žene, a bivši košarkaš je priznao da samo nju može da zamisli pored sebe. 

Foto: Instagram printscreen

 

– Ti si jedina osoba sa kojom bih ja mogao da funkcionišem, onako kako mislim da treba. Ne bih ti ništa verovao, ali bih mogao da se probudim pored tebe, a da posle ne tražim taksi da ide kući. Ti si tip moje žene – bio je iskren Janjušević, a Aneli je njemu takođe priznala da je on njen tip muškarca, zbog čega je Janjuš predložio da što pre završe odnos kako ne bi napravili probleme. 

Janjuš je nakon toga obasipao Aneli pažnjom, a dobila je čak i masažu. On je želeo da čuje da li njoj prijaju njegovi dodiri, a ona nije mogla da nađe reći kojim bi opisala koliko uživa, pa mu je samo tražila da ruku ipak zavuče ispod majice. 

– Aj zavuci tu ruku ispod majce i lepo me izmasiraj – zahtevala je ona.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Sledi žestoka borba! Ovo su nominovani za izbacivanje iz

sledeća vest

Originalni tekst