Mihailo Janjušević, rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u 27. godini.

Mihalo je, kako nezvanično saznajemo od komšija, pronađen obešen u iznajmljenom stanu u kome je živeo. Janjušević se nije javljao na telefon, pa je neko došao i našao njegovo beživotno telo. 

Njegov brat Janjuš, koji se nalazi u „Eliti“, sada je izveden iz rijalitija kako bi mu produkcija saopštila tragične vesti. 

Foto: Printscreen/You Tube

 

Dva momka iz obezbeđenja su došla po Janjuša i odveli ga do kapije, gde će mu biti saopštene informacije. 

Kako je to izgledalo možete pogledati u video uspod.


sledeća vest

Vesti

Još jedna masna laž Dragana Đilasa! Lazović ga demantovao i priznao da su huligani njihovi Tajkunski mediji na aparatima! I oni su morali da priznaju: Manje je ljudi, to je definitivno! (VIDEO) I tako u krug! Brnabić o ludilu opozicije: Večeras idu do policije da traže oslobađanje Ovaj ološ želi da Srbija bude spaljena! Belosvetski hoštapleri otvoreno najavljuju najgori scenario!

JEZIV PLAN

Ovaj ološ želi da Srbija bude spaljena! Belosvetski hoštapleri otvoreno najavljuju najgori scenario!

Zloslutna upozorenja da se u Srbiji sprema pokušaj novog evropskog Majdana (kada je u Ukrajini, u zapadnoj režiji svrgnuta legalno izabrana vlast) izgledaju sve realističnije nakon što su pristalice Srbije protiv nasilja nasilno pokušale da upadnu u Skupštinu grada. Kamenice, motke i baklje s kojima su demonstranti napali policiju, međutim, nisu zadovoljile brojne zapadne prijatelje srpske opozicije, pa neki od njih i otvoreno pozivaju na dalju eskalaciju i doslovno traže Majdan u Beogradu, navodi u velikoj analizi RT Balkan.

Dodeljena priznanja

Društvo

Dodeljena priznanja „Žene u nauci“ za 2023. godinu

Dobitnice Nacionalnih priznanja „Za žene u nauci“ za 2023. godinu su Ana S. Dobrota, Isidora Kešelj i Milica Radaković, a nagrade im je dodelila ministarka nauke, tehnolooškog razvoja i inovacija Jelena Begović, koja je istakla da je za 13 godina nagrađeno 38 žena u ukupnom iznosu od 20 miliona dinara.

Originalni tekst