Nedavno je u jednoj emisiji pevačica Jasna Milenković Jami isprozivala mlađe kolege koji obrađuju pesme starijih kolega.

Kako je Jami komentarisala, sve je upućivalo na to da se sve navodno odnosi na Barbaru Bobak. Jami je rekla kako joj se ne sviđa što se „kradu“ njene stare pesme, ali i pesme drugih kolega.

Međutim, sada je Jasna Milenković prokomentarisala „tihi rat“ između nje i Barbare.

– Ja ne ratujem sa decom. Stvarno mislim da bi to bilo malo ponižavajuće. Sve što kažem u životu, ja stojim iza toga i nikada u životu nisam prozvala nikoga. Svako se našao sam. Ja ničije ime ne pravim i ne spominjem, niti kad je reklama, niti kad je antireklama, jer sve je to reklama u stvari – izjavila je Jami, pa dodala:

– Da bih nečije ime spomenula, neko mora da to zasluži. Prema tome, oni koji su spominjali bilo koje ime uz moje, verovatno imaju interes zašto su to radili. Verovatno je to onako dobro i njima donelo. Mene apsolutno to ne interesuje. Od kad znam za sebe, nikoga prozvala nisam, svako zna šta radi i da li je ispravno ili nije. Ja samo stojim iza svojih postupaka. Moj život je takav da nemam vremena, da se bavim sobom, a ne drugima. Tako da nikada nisam, niti preko drugih muškaraca, niti preko tuđih onih stvari napravila karijeru, a ni nastavila karijeru i bila sam dovoljna stvarno sama sebi. Mnogima sam ja i te kako dala vetar u leđa i pomogla da naprave ime. Iza ove Jami stoji Jasna Milenković koju obožavam i tako će biti i dalje – rekla je Jami za Kurir TV.


Zbog nje je Nikola Jovanović napustio

sledeća vest

Originalni tekst