Policija je još u septembru zatvorila studio popularnog dvojca, zbog čega su u nemogućnosti da rade na novim pesmama.

printscreen

Nemaju gde da snimaju pesme… Jala i Buba

Ove prostorije su bile predmet istrage, navode izvori, zbog čega je bilo neophodno da se na njih stavi katanac sve dok traje proces. S obzirom na to da su Džala i Buba u tom studiju pravili hitove za sebe, ali i za druge izvođače, nesumnjivo je da su zbog toga pretrpeli veliku štetu u prethodnom periodu.

– Kad je Šmrk uhapšen, policija je obavila pretres na tri lokacije na kojima je on provodio vreme, a jedna od njih je bila i studio Džale i Bube. Odmah je sve zapečaćeno i njima je rečeno da po zakonu ne smeju tu da borave sve dok traje istraga. To je bilo u septembru, a koliko ja znam, istraga još uvek nije završena, tako da ne znam gde njih dvojica sada prave pesme. Možda koriste neki drugi studio privremeno, ali vidim da ne objavljuju pesme kao ranije – kažeizvor.

Instagram/printscreen

Admir Arnautović Šmrk

Džala juče nije želeo da daje izjave, dok je broj telefona Bube Korelija bio nedostupan.

Podsetimo, menadžer trepera Admir Arnautović je uhapšen 2. septembra ove godine po nalogu tužilaštva Bosne i Hercegovine. Osim što je poznat kao blizak saradnik Džale Brata i Bube Korelija, Šmrk je i otac repera Inasa. Policijski službenici Uprave policije MUP Kantona Sarajevo tada su sproveli akciju u kojoj je uhapšen Arnautoivć, rođen 1980. u Sarajevu, dok je za A. M. raspisana operativna potraga s obzirom na to da nije zatečen na adresi stanovanja.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst