Janjuš je danas napustio imanje u Šimanovcima, kako bi sa porodicom održao četrdesetodnevni pomen bratu Mihailu, a sada se oglasio i otkrio kako se oseća.

Aktuelni učesnik rijaliti programa „Elita 7“,  nedavno je doživeo porodičnu tragediju, kada je njegov najmlađi brat izvršio samoubistvo.

Marko će se iz rodnog mesta, gde je njegov brat sahranjen, večeras vratiti u „Belu kuću“, a za Pink.rs je otkrio kako se oseća:

Foto: ATA Images

 

– Osećam se isto kao kada se to desilo. Uvek, zna se, svi normalni ljudi znaju da sa tim moraš nastaviti da živiš. Naiđu periodi kada ti je teško i kada skreneš misli i ne razmišljaš, a sada je taj period jako težak, pogotovo sada kada sam video svoje. Teško je, ali, borićemo se – rekao je Janjuš, pa dodao da je susret sa ćerkom Krunom bio veoma emotivan:

– Ona je moj sjaj, uz mene je uvek i ja ću uvek biti uz nju. Znači mi kada god je vidim, bude mi lakše. 

Janjušević je otrkio i zbog čega se njegova bivša supruga Ena nije pojavila na pomenu:

– Ne bih ja da pričam o bivšoj supruzi, ali eto, imala je smrtni slučaj u Crnoj Gori, ne bih da pričam previše o tome – kratko je objasnio, pa se osvrnuo na novu partnerku Aneli Ahmić, koja ga čeka u „Eliti“:

Foto: Youtube printscreen

 

– Ona je uz mene. Neću dozvoliti hejterima da se slade našim svađama, a možda čak i raskidom. Oni nas ne mogu poremetiti, možemo samo sami sebe. Jedva čekam, iskreno i nju da vidim.

Za kraj je otkrio da li je saznao neke nove detalje od policije o bratovljevoj smrti:

– Ništa još ne znamo dok obdukcija ne bude odrađena. Pokrenuo sam još neke postupke. Možda ću znati nešto više za 15-20 dana, kada odem tamo gde treba – reko je Janjušević.


sledeća vest

Originalni tekst