AKTUELNO

Horoskop

JAKE, DIVLJE, BESNE: Žene ROĐENE u ova TRI ZNAKA su neukrotive, za njih ne postoji pravi

Izvor: Pink.rs, Foto: Unsplash.com ||

Žene rođene u ova tri horoskopska znaka nisu stvorene za vezu.

Prosto i jednostavno one su svoje, znaju šta žele, imaju svoje načine, mada toga vrlo često nisu svesne. Jedina njihova frustracija nastaje u momentu kada žele da se prilagode muškarcu, ali to ne može dugo da traje, vrlo brzo se osveste i onda je ili po njihovom ili kraj!

Foto: Pixabay.com

Žene u ovom znaku moraju da kontrolišu i nagledaju svaki aspekt veze. Ne radi se o tome da vas ne poštuju kao osobu. Takve su prirodno. Moraju sve da isplaniraju unapred i žele da i svaki detalj u vezi bude na svom mestu.

Zbog svog samopouzdanja, interesantne su u početku, ali to samopouzdanje se vremenom pretvara u nadmoćnu prirodu s kojom ćete se teško nositi. One neće dobro reagovati na nekog ko ih ugrožava, na nekog čija je ličnost intenzivna i moćna poput njihove. Najvažnije je da imate na umu da one ne žele da im veza bude borba za nadmoć.

Devica

Postoji jedna stvar koja ljudima nije privlačna kod Devica – to je njihova opsesivno kritička i osuđujuća priroda. Zbog svoje perfekcionističke filozofije, Device imaju nerazumno visoke standarde.

Ona će od vas očekivati da budete više od onoga što jeste, i neće joj biti žao što se loše osećate jer ste izneverili njena očekivanja. Ona smatra da ima prava da postavlja visoke standarde, i ako zaista želite da budete sa njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

Škorpija

Od svih horoskopskih znakova, žene u znaku Škorpije su jedne od najzanimljivijih i najunikatnijih. One poseduju mnogo kvaliteta. Pametne su, perceptivne, organizovane i odgovorne.

Ono što im nedostaje jeste posvećenost. One rade stvari na određen način i mrze kada moraju da se prilagođavaju tuđim željama. Potrebno je mnogo truda i posvećenosti kako bi ovakva žena posvetila sebe. Većina muškaraca ostane razočarana.

Autor: Z.L.

Horoskop

Žene rođene u ova 3 znaka nezasite su u sek*u

Horoskop

ŽENE U OVIM ZNAKOVIMA NAJTEŽE NALAZE MUŠKARCA! Ne vole da se PRILAGOĐAVAJU i uvek žele da bude po njihovom!

Horoskop

Žene rođene u ova 4 horoskopska znaka mogu da osvoje BAŠ SVAKOG muškarca

Lifestyle

Niko ne može da im odoli: Najfatalnije žene rađaju se u ova 3 znaka

Horoskop

PREVARA im je u krvi: Ova 3 horoskopska znaka nikako da se skrase

Horoskop

Najlakše ćete se zaljubiti u ova 4 znaka, stvoreni su za ljubav

Original Article