Jagodinska idila (EMISIJA)

Dragan Marković Palma bio je i ostao nedodirljiv jer mu takvu poziciju obezbeđuje činjenica da je od 2004. godine njegova stranka Jedinstvena Srbija koalicioni partner svake vlasti. Nekadašnji bliski saradnik Željka Ražnatovića Arkana, praktično je vlasnik Jagodine na čijem je čelu punih 17 godina.

Jagodinska idila
Jagodinska idila

U vreme prethodne vlasti novinari Insajdera otkrili su da su firme u vlasništvu članova njegove najuže porodice imale mašine za kopanje uglja u Kolubari, ali je istragom i optužnicom podignutom nakon javno objavljenih dokaza, obuhvaćen samo period pre angažovanja mašina Dragana Markovića Palme. Brojni dokazi i činjenice o njegovim poslovima sa strateški važnim rudnikom uglja objavljeni su u serijalu „Prevara veka”.

Bio je zaštićen tada, ali je zaštićen i sada kada su javno iznete optužbe da je godinama podvodio devojčice na žurkama na kojima su prema istim tvrdnjama prisustvovali i Ivica Dačić i Aleksanar Antić, dugogodišnji državni funkcioneri i ujedno funkcioneri SPS-a, čiji je dugogodišnji i pouzdan koalicioni partner Markovićeva Jedinstvena Srbija.

Za sada je pokrenut predistražni postupak, a dok traje podsećamo vas na činjenice o vladavini Markovića koje su objavljene u emisiji Jagodinska idila 2018. godine.

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.insajder.net.

Original Article