Španski teniser, Karlos Alkaraz porazen je u šesnaestini finala Mastersa u Sinisinatiju od francuskog tenisera, Gaela Monfisa rezultatom 2:1 po setovima 4:6, 7:6, 6:4.

ИЗВИЊАВАМ СЕ ЗБОГ СВОГ ПОНАШАЊА: Огласио се Алкараз после меча у Синсинатију (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Mladi španski teniser, Karlos Alkaras izvinio se javnosti zbog lomljenja reketa tokom Mastersa u Sinsinatiju. Što se tiče takvih scena na teniskim terenima, to se najmanje očekivalo od njega.

Pido perdón porque mi actitud de ayer no fue correcta y es algo que no debería hacerse dentro de una pista. Soy humano, tenía acumulación de nervios dentro y a veces es muy complicado controlarse cuando estás con las pulsaciones tan altas. Trabajaré para que no vuelva a… pic.twitter.com/YR0dRJhTxX — Carlos Alcaraz (@carlosalcaraz) August 17, 2024

Karlos Alkaraz je društvenoj mreži „X“, na svom nalogu uputio izvinjenje zbog svog ponašanja.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Izvinjavam se zbog mog ponašanja juče, to nije bilo u redu i to je nešto što ne bi trebalo da se radi na terenu. I ja sam čovek, mnogo sam se nervirao i nekada je teško iskontrolisati sebe pod tolikim nabojem. Radiću naporno da mi se to ne ponovi. Vreme je da misli usmerim na Njujork – napisao je Alkaras.

Alkaraz je ove godine osvojio Rolan Garos i Vimbldon, a nedavno je poražen od Novaka Đokovića u finalu Olimpijskih igara u Parizu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Sledeće nedelje igraće na Ju Es openu gde je osvojio titulu 2022. godine. Pehar u Njujorku braniće Đoković.

BONUS VIDEO VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst