Organizatori Olimpijskih igara u Parizu morali su da upute danas zvanično izvinjenje svima koji su na svečanom otvaranju u petak bili uvređeni zbog scene stola koja ih je podsetila na sliku „Tajna večera“ legendarnog Leonarda da Vinčija.

ИЗВИНИТЕ, АЛИ... Организатори Олимпијских игара се извинили због тајне вечере и поручили: Погледајте анкету!

Screenshot: RTS

Na toj slici inače je prikazan trenutak na kojem se vidi Isus Hrist sa apostolima, dok je na pozornici u Parizu u petak na centralnoj poziciji bila prikazana Barbara Buč, ikona LGBT zajednice, okružena plesačima i umetinicima transvestitima. I to na vrlo, vrlo sličan način kao na poznatoj Da Vinčijevoj slici.

Zbog svega je morala da se oglasi portparolka Olimpijskih igara „Pariz 2024“ An Dešan. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Nije nam bila namera da pokažemo nepoštovanje ka bilo kojoj religijskoj grupi. Upravo suprotno, nameravali smo da pokažemo toleranciju i zajedništvo. Ukoliko su ljudi bili uvređeni, žao nam je, rekla je Dešan. 

Ona je potom javnost upoznala sa anketom sprovedenom u Francuskoj. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Ukoliko pogledate rezultate ankete koju smo sproveli, verujemo da su naše ambicije ostvarene, istakavši da je 86 procenata učesnika iznelo mišljenje da je ceremonija otvaranja bila uspešna. Nije navela i kada i gde je ta anketa sprovedena…

Sa druge strane, u anketi „Novosti“, u kojoj je učestvovalo nešto preko 2.000 ljudi, ovako je ocenjena ceremonija otvaranja Olimpijskih igara:

Odlično – čista petica! 17,11%

Vrlo dobro – četvorka! 6,29%
Osrednje – trojka 14,28%
Jedva prelzna ocena – 2 13,99%
Užas – čista jedinica! 48.34%

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku “orlovima“ i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst