Rođeni brat Darka Lazića ne voli da se previše eksponira u javnosti, iako mu je pevanje osnovno zanimanje, baš kao i popularnom bratu.

Pevač Darko Lazić javnosti je poznat kao veliki zavodnik, te iza sebe ima i nekoliko brakova. Međutim, za njegovog rođenog brata Dragana, mnogi kažu da je veći zavodnik od pobednika muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

Foto: Pedja Milosavljević

 

Dragan se, baš kao i njegov popularni brat, bavi pevanjem, i rado je viđen izvođač u mnogim klubovima i kafanama širom Srbije.

– Ne sviđa mi se kako danas kod nas izgleda ono što se zove šou-biznisom. Mislim da meni to ne treba. Radim sa svojim bendom, imam oko 80 zakazanih nastupa u toku godine, i meni je to dovoljno – rekao je Darkov brat jednom prilikom.

Foto: printscreen instagram

 

Kako likom, Dragan na svog brata podseća i glasom, i kako kažu oni koji su ga slušali, odličan je pevač baš kao i Darko, koji ga je pozvao da mu bude gost na koncertu u „Sava Centru“:

– Još jedan gost koji je meni jako drag.Imao je najveću tremu kada sam mu to saopštio. To je moj rođeni brat koji takođe peva. Želim da i on bude tu to veče da i on otpeva dve pesme, jer mislim da je to veoma lepo – rekao je tada Darko Lazić.


Povratak na male ekrane: Bivša zadrugarka postaje voditeljka

sledeća vest

Originalni tekst