Home Iz minuta u minut Izložba „Meko od snova“ u galeriji KvArt BW
izlozba-„meko-od-snova“-u-galeriji-kvart-bw

Izložba „Meko od snova“ u galeriji KvArt BW

35
Foto: Promo

Izložba Meko od snova umetnice Sare Milojević biće otvorena u sredu, 12. jula, u 20 sati u izložbenom prostoru KvArt BW, na drugom spratu Galerije. 

Posetioci će imati priliku da vide radove ove mlade autorke koja svojom trećom samostalnom izložbom publiku uvodi u svet putenosti, nežnosti, liričnosti i taktilnosti kakvu mogu pružiti samo slikarstvo i poezija.

Sara Milojević je rođena 1995. godine u Beogradu. Trenutno pohađa doktorske umetničke studije slikarstva na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu. Od 2020. godine je član Udruženja likovnih umetnika Srbije, a od 2021. je u OO ULUS Mladih. Kao samostalni umetnik, do sada je svoje radove prikazala na dve samostalne i preko 40 kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. 

Njeni radovi biće predstavljeni u okviru izložbe Meko od snova koju organizuju Galerija ŠTAB i umetnička inicijativa KvArt BW, a Belgrade Waterfront podržavanjem ovakvih manifestacija nastoji da pruži snažan podsticaj mladim autorima, kao i da podstakne razvoj domaće umetničke scene.  

Izložba će biti otvorena do 25. jula, a radno vreme galerije KvArt BW je svakog dana od 11 do 19 časova. Ulaz na izložbu je slobodan.

Originalni tekst