Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović izgovorile su sudbonosno “da” u luksuznoj vili od tri miliona evra na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Navodno, noć u ovoj vili košta skoro 1.000 evra, a krase je ogromna terasa, raskošne sobe i pogled koji obara sa nogu, a vila je u vlasništvu poznatog biznismena.

Gosti i zvanice mladenaca oduševljeni su vilom na obali mora, te su uživali u luksuznom smeštaju ali i nestvarnom pogledu sa terase.

Foto: printscreen

 

Romantična svadbena trpeza sa raznoraznim đakonijama na stolu, kao i svaki detalj koji se posebnom pažnjom biran, prisutnima je oduzeo dah.

Nekolicina bivših zadrugara je prisustvovala događaju, a Marko Đedović je i kum pored Tamare, Matorine dugogodišnje drugarice iz spoljnjeg sveta.

Kada je došlo vreme i da zvanično stupe u brak, Tijana Ajfon je bila ta koja je “prodala mladu” za 3.000€ i imala ključ od sobe.

Odmah nakon kupovine mlade usledila je i ceremonija stupanja u brak, a devojke nisu krile sreću.

Anita je odlučila da uzme prezime Tomić i sa tim prezimenom se upisala u knjigu venčanih. 

Za prvi ples su odabrale pesmu od Nine Badrić, “Dani i godine”. 

Foto: Instagram printscreen

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(FOTO) Bajka na Svetom Stefanu! Prve fotografije sa venčanja: Matora zablistala u belom odelu, Anita nikad lepša mlada!

sledeća vest

Originalni tekst