Kako je sam ispričao postao je popularan bez ulaganja u spotove, a publika ga je zavolela zato što je muziku doživljavao kao umetnost, a ne kao trgovinu. 

Sve te poslove sam ima bez praktično ikakve reklame, samo zahvaljujući toj pesmi. Inače, nikada nisam hteo da snimam po svaku cenu. Ja ne shvatam to da neko proda njihvu ili neko drugo imanje da bi snimio CD. Ja muziku nikada nisam doživljavao kao trgovinu – pričao je Dima svojevremeno za medije i otkrio da je imao veliku nezgodu.

Dvehiljadite godine mi je izgorela kuća. Skroz – prisetio se Dima što ga je zaustavilo od daljih ulaganja:

printscreen

 

Uložio sam svu snagu i svu volju da ponovo napravim kuću, ali to je trajalo. Na kraju sam napravio dve kuće, svojim poštenim radom. Zato i nisam ulagao u muziku, u pesme – ispričao je Dima tada za medije. 

printscreen

 

Na internet forumima i društvenim mrežama često se mogu zateći pitanja o tome gde je on danas i šta radi, kao i nagađanja o tome zašto je prestao da se bavi muzikom.

Iako je jedno vreme radio i kao taksista, kao i u vreme kada se pojavila “Nije mene dušo ubilo”, daleke 1994. godine, Dima je neprekidno nastupao na kocertima sa koleginicama kao što su Mira Škorić i Hani, ali i na različitim veseljima, po restoranima i kafanama, neretko kod vrlo uglednih domaćina.

Goran se od tada u javnosti veoma retko pojavljuje, međutim, neretko putem društvenih mreža deli fotografije iz svakodnevnog života. Ipak, oni koji ga se sećaju iz perioda kada je bio aktivan na javnoj sceni, danas verovatno ne bi mogli da ga prepoznaju.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst