Pevačica Zorica Erić pojavila se u takmičenju „Nikad nije kasno“ i njen život konačno ide u smeru koji je priželjkivala, ali nije uvek bilo tako i ona je dugo bila u ‘kandžama poroka’, što je i priznala. Međutim, Zorica se pokajala jer je u javnosti pričala o svojim porocima.

Kako je kazala na početku razgovora, sebi sada želi samo jedno:

Foto: Instagram prntscreen/zorica_eric

 

– U Novoj godini ću sebi poželeti samo da budem zdrava. Sve ostalo može da se kupi – rekla je Zorica, a potom opisala kako će izgledati njen doček Nove godine:

– Novu godinu ću dočekati kod kuće sa suprugom. Deca imaju svoje planove. Nadamo se da će nam se pridružiti naš unuk Vuk u toku večeri. Poručila sam novogodišnju tortu i kolače, tako da slatkiši moraju da se ispoštuju. Mnogo sam srećna što ne radim za doček. S obzirom da radim skoro 10 dana zaredom pre dočeka, ukoliko ne budem baš umorna, možda odem na koncert Peđe Jovanovića na Gradskom trgu – istakla je ona, pa dodala:

– Sve što sam želela u 2023. ostvarila sam. Bukvalno sve. I više od zamišljenog. Kad su u pitanju neostvarene želje, nešto što već par godina baš želim je putovanje u Kapadokiju i vožnja balonom. Jedino što me do sada sprečavalo je činjenica da u toku cele godine nemam bukvalno nijedan slobodan vikend.

Foto: Instagram prntscreen/zorica_eric

 

Osvrnula se na težak period, koji je odavno iza nje.

– Da, punih pet godina kako sam se izborila sa porocima. Iskrena da budem, volela bih da nikad nisam uradila ništa od tih gluposti. Volela bih, sa ove tačke gledišta, da nikad nisam javno istupila i pričala o tome. Nažalost, ništa iz te priče nije shvaćeno na pravi način, kao pouka ili poruka. Uglavnom je izazivalo neprijatne komentare, osude i tako dalje – jasna je ona.

Foto: Zoran Sinko

 

– U poslednje vreme često u šali kažem: „U ovoj Srbiji se izgleda niko nije drogirao osim mene i Darka Lazića ponekad“. Darko je još i dobro prošao, valjda jer je veoma popularan pa mu se tih par puta prašta – zaključila je za „Grand“.

Zorica je ranije otvoreno pričala o konzumiranju kokaina. Isticala je da je mešala drogu sa alkoholom, te da joj je posle „skidanja“ život mnogo lepši.


sledeća vest

Originalni tekst