Ukrajinski golman Denis Šelihov potpisao je ugovor sa beloruskim klubom Slavija-Mazir, ali način na koji je tamo stigao deluje zastrašujuće.

ИЗДАЈНИК ИЛИ ХЕРОЈ? Цео свет бруји о голману из Украјине који је препливао реку смрт да би потписао уговор у омраженој земљи

Foto: Instagram

Naime, golman je preplivao Tisu, koju još zovu „reka smrti“, da bi prešao u Slaviju, piše TASS, pozivajući se na ukrajinske medije. Prema izvoru, Denis je ilegalno prešao ukrajinsku granicu. Pre toga je dva meseca trenirao da pliva sa perajama.

Šelihov je u Belorusiji potpisao ugovor sa Slavijom-Mazir, nakon čega je odbio da daje izjave ukrajinskim novinarima na pitanje o prelasku reke. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Nemojte me pitati takva pitanja, razumete? Niste vi ti koji treba da me pitate takva pitanja! Ko ste vi – tužilac? Pitajte graničnu službu – citirali su Šelikova ukrajinski mediji.

Tamošnji mediji pišu da je Tisa opasno mesto za prelazak preko granice, istovremeno i jako popularno za one koji Ukrajinu žele da napuste neprimećeno.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Reka se nalazi u oblasti Zakarpatski, na granici sa Rumunijom. Ranije je izveštavano da su graničari čak ograđivali pristup reci bodljikavom žicom. Nije svima uspelo da pobegnu preko pomenute reke. Početkom avgusta, Državna granična služba Ukrajine javila je da je 39 utopljenih osoba izvučeno iz Tise tokom poslednje dve i po godine. Zbog toga su mediji i nazvali Tisu „rekom smrti.“

Inače, sam Šelihov je po dolasku u Slaviju otkrio zašto je prihvatio poziv kluba.

– Dobro poznajem trenere Slavije, jer sam ranije radio sa njima u Luču iz Minska. Nastavili smo da održavamo odnose, komunicirali smo. Pozvali su me ovde, ponudili da radimo zajedno, i rado sam pristao.

Šelihov ima 35 godina, igrao je u Belorusiji za Isloč i Minsk Luč krajem 2010-ih. Takođe je proveo godinu dana u Saburtalu u Gruziji, a ostatak karijere Denis je proveo u Ukrajini. Međutim, gotovo nikada nije bio smatran za prvog golmana: odigrao je samo 21 utakmicu u ukrajinskoj Premijer ligi i još 34 u Prvoj ligi. Takođe ima jednu utakmicu za ukrajinsku omladinsku reprezentaciju, a u sezoni 2014/15. bio je u Dnjipru koji je stigao do finala Lige Evrope.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA… Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

MILAN ĐURICA OPET POGODIO: Obistinile su se moje tvrdnje

MILAN ĐURICA OPET POGODIO: „Obistinile su se moje tvrdnje“

„Kladioničarske priče“ Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.

10. 09. 2024. u 11:20 >> 02:41

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak „leti“ iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je „uhvaćen na delu“, a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet – već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći „da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu“. Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Originalni tekst